Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Танцово студио ДЮН открива новия сезон с безплатни уроци на открито



17 Септември 2009, Четвъртък



Танцово студио ДЮН ще открие есенният сезон с уроци по танци на открито. Екипът на преподавателите в студиото ще проведе безплатна демонстрация под формата на урок, в който ще могат да вземат участие всички желаещи. Събитието ще се състои на 19 Септември /Петък/, от 17.30 ч. пред Община Бургас.

Танцово студио ДЮН  ще открие есенният сезон с уроци  по танци на открито.

Екипът на преподавателите  в студиото ще проведе безплатна  демонстрация под формата на урок, в който ще могат да вземат участие всички желаещи. Събитието ще се състои на 19 Септември /Петък/, от 17.30 ч. пред Община Бургас. 

В програмата на купона са включени три основни урока  по САЛСА, Народни танци и Африкански танци. Водещи на уроците ще бъдат  Владимир Грудев, Диана Николова, Михо Атанасов и Петя Стойкова. Участниците ще могат да научат основни стъпки в трите танцови стила и да потанцуват заедно с преподавателите и посетителите на студиото.

За да вземете участие в купона не е нужно да носите танцовите си трандафори, а само добро настроение и желание за нещо различно. Танцът позволява на човек да изразходи негативната енергия и да се чувства щастлив. Чрез танца се изразяваме, общуваме или просто отпускаме по възможно най-забавния начин. 

Танцово студио ДЮН е открито от Танцова компания ДЮН/Сдружение «Танц БГ» през 2006 г. Програмата на студиото включва часове по Салса, Народни танци, Танцова аеробика, Регетон, Съвременен танц, Йога и други. В студиото периодично се провеждат и професионални семинари за съвременен танц с български и международни преподаватели. Посетители на студиото са любители на танца от всички възрасти и професии.

Танцово студио Дюн се намира на ул. „Цар Асен”, 7 /срещу  кино Тракия/, етаж 4.


Прочетено: 4172 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
5 Божидара -спокойствие в морската градина Ето го Немо витраж1 ЛРД Конкурс прическа Бургас 2009 Бодил край Ясна поляна Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Цветя Пътна помощ - ADAC
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development