Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фернандес и Морис тренират с топка



Ключови думи: Двамата контузени футболисти на „акулите” Адриан Фернандес и Матиас Морис тренираха днес наравно със своите колеги. Според лекарския щаб на тима, те са вече напълно готови за сериозните натоварвания, които ги очакват в шампионатните двубои. И двамата могат да се появят в тимовия лист още в съботния мач, срещу един от най-добре представящите се отбори в досегашните двубои „Пирин” Благоевград. Същото е и положението с Орлин Старокин, който пропусна три седмици поради контузия и вирусно заболяване. Той вече взе участие за 45 минути в мача на дублиращия отбор в понеделник и вече се подготвя за сериозния сблъсък в края на седмицата. Пламен Крумов също е напълно възстановен след тежката травма и последвалата оперативна намеса и очаква своя шанс да се включи в игра. Преценката ще бъде на медицинския щаб на отбора, но със сигурност появата на титулярния капитан в игра е съвсем предстоящо. Днес отбора тренира два пъти на базата си в Бургас. Между двете тренировки играчите изгледаха и моменти от мачове на своя съперник като Красимир Балъков отново постави ударението предимно върху силните страни на съперника, който се представя силно от началото на първенството.
17 Септември 2009, Четвъртък



Двамата контузени футболисти на „акулите” Адриан Фернандес и Матиас Морис тренираха днес наравно със своите колеги. Според лекарския щаб на тима, те са вече напълно готови за сериозните натоварвания, които ги очакват в шампионатните двубои.

Двамата контузени футболисти на „акулите”  Адриан Фернандес и Матиас Морис  тренираха днес наравно със своите колеги. Според лекарския щаб на тима, те са вече напълно готови за сериозните натоварвания, които ги очакват в шампионатните двубои.

      И двамата могат да се появят в тимовия  лист още в съботния мач, срещу  един от най-добре представящите  се отбори в досегашните двубои „Пирин”  Благоевград. Същото е и положението  с Орлин Старокин, който пропусна три седмици поради контузия и вирусно заболяване. Той вече взе участие за 45 минути в мача на дублиращия отбор в понеделник и вече се подготвя за сериозния сблъсък в края на седмицата.

      Пламен  Крумов също е напълно възстановен  след тежката травма и последвалата оперативна намеса и очаква своя шанс да се включи в игра. Преценката ще бъде на медицинския щаб на отбора, но със сигурност появата на титулярния капитан  в игра е съвсем предстоящо.

      Днес  отбора тренира два пъти на базата си в Бургас. Между двете тренировки играчите изгледаха и моменти от мачове на своя съперник като Красимир Балъков отново постави ударението предимно върху силните страни на съперника, който се представя силно от началото на първенството.  


Прочетено: 2561 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
пътят за никъде Дива свиня зад решека джу зън-зън морето и ние Източен лопох цвят Черноморец Бургас Море,земя, въздух Аз в Лондон Лутън Бургас., ФЛОРА 2008 Конкур глазами зрителя Тройна дъга над Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development