Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Арестуваха главния архитект на Община Поморие - Светозар Рашков17 Септември 2009, ЧетвъртъкНа 17.09.т.г. служители от Областна дирекция на МВР - Бургас, под прякото ръководство на Окръжна прокуратура - Бургас, са арестували главния архитект на Община Поморие - Светозар Рашков за извършени престъпления по служба и злоупотреба със служебно положение. По случая са заведени две досъдебни производства, които са под пряко наблюдение на окръжен прокурор Ангел Георгиев.

На 17.09.т.г. служители от Областна дирекция на МВР - Бургас, под прякото ръководство на Окръжна прокуратура - Бургас, са арестували главния архитект на Община Поморие - Светозар Рашков за извършени престъпления по служба и злоупотреба със служебно положение. По случая са заведени две досъдебни производства, които са под пряко наблюдение на окръжен прокурор Ангел Георгиев.

При извършените претърсвания в служебните помещения, ползвани от Светозар Рашков, както и в офиси на приближени до него фирми, са намерени и иззети документи и материали, уличаващи го в извършените престъпления по служба. Светозар Рашков е задържан за срок от едно денонощие, като предстои повдигане на обвинение.
 
Колеги, утре в 10.30 ч. бъдете пред ОДМВР - Бургас за провеждането на пресконференция с участието на Управителния съвет и Председателя на Националния синдикат на гражданската администрация в МВР!

 Прочетено: 6357 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Есен в Странджа Заслон в местност Живия огън На лодката xx Международен Семинар на фризьорите София Първа пролет наближава, кокичета в двора Аз в Лондон Лутън KST Bourgas 1975 Морска градина Бургас изгрев бл.29 вх.7 централна градска тоалетна Залез
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development