Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Балъков: Влизаме в тежка серия със самочувствие и без контузии



17 Септември 2009, Четвъртък



„След петте мача, които изиграхме успешно, влизаме в тежка серия. Добре е, че натрупахме самочувствие и нямаме контузии преди трудните изпитания. Не изпитваме притеснения от спортно-техническо естество. Момчетата тренират с удоволствие”, заяви мениджърът на „Черноморец -Бургас” Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки кръг от „А” група. На 19 септември /събота/ вторите във временното класиране играят от 19 ч на стадион „Лазур” с „Пирин”. Мачът е от 6-тия кръг на първенството.

„След петте мача, които изиграхме успешно, влизаме в тежка серия. Добре  е, че натрупахме самочувствие и нямаме контузии преди трудните изпитания. Не изпитваме притеснения от спортно-техническо естество. Момчетата тренират с удоволствие”, заяви мениджърът на „Черноморец -Бургас” Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки кръг от „А” група. На 19 септември /събота/ вторите във временното класиране играят от 19 ч на стадион „Лазур” с „Пирин”. Мачът е от 6-тия кръг на първенството.
От  групата за двубоя с благоевградчани  със сигурност отпадат Пламен Крумов и Енис Хайри. Най-вероятно извън  състава ще остане и Георги Чиликов. Нападателят има лека травма в коляното, която ще отшуми до другата седмица. Орлин Старокин ще бъде сред 18-те, но почти сигурно ще остане резерва заради прекараната шарка. В началото на септември левият защитник имаше забрана да не излиза от дома си една седмица.
„Пирин” е отбор с лице, който играе изключително организирано. Представя се силно не само срещу големите, но и срещу малките тимове. Явно треньорът работи много сериозно. Знае с какъв материал разполага и как да го нареди. Противникът умее да играе футбол и затова без съмнение ни очаква интересна среща. Хората да заповядат на стадиона. Ще се получи добър спектакъл. Нашата цел е ясна – да спечелим трите точки”, каза още Балъков. 
Мениджърът  пак подчерта, че е много доволен  от голямата конкуренция в състава. „Предпочитам да ми е трудно да избирам, вместо да се чудя кого да пусна в игра. На терена все пак могат да излязат само 10 полеви футболисти. Останалите ще чакат своя шанс и като го получат, да не го изпускат. Конкуренцията показва, че имаме сили за нещо по-голямо този сезон.
Да  не забравяме обаче, че няма отбор без загуба. И при нас ще се случи. В годината няма само слънце, а има и дъжд, и сняг”, философски обобщи наставникът на „акулите”.


Прочетено: 3219 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 майк Конкурс прическа Бургас 2009 Декоративни дървени конструкций Преминаването забранено! Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ ГРОБИЩЕН ПАРК Конкурс прическа Бургас 2009 Театър за драма. опера и балет, Бургас МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND Божидара -спокойствие в морската градина Цвете
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development