Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Отборът на СОУ „Св.св. Кирил и Методий” спечели турнира за деца, организиран от „Черноморец-Бургас”



03 Октомври 2009, Събота



Петокласниците от СОУ „Св. св. Кирил и Методий” ликуваха с представителната голяма купа за победителя в турнира по футбол на малки врати, организиран от ПСФК „Черноморец-Бургас” под наслов „Ние сме акули”. На стадион „Лазур” в петък и събота десетте отбора-участници изиграха общо 24 оспорвани мача, в които взеха участие над 100 малки футболисти, родени през 1998 г. Турнирът премина при отлична организация, дирижирана от директора на футболната академия към „Черноморец - Бургас” Пламен Михов.

Петокласниците  от СОУ „Св. св. Кирил и Методий” ликуваха с представителната голяма купа за победителя в турнира по футбол на малки врати, организиран от ПСФК „Черноморец-Бургас” под наслов „Ние сме акули”. На стадион „Лазур” в петък и събота десетте отбора-участници изиграха общо 24 оспорвани мача, в които взеха участие над 100 малки футболисти, родени през 1998 г. Турнирът премина при отлична организация, дирижирана от директора на футболната академия към „Черноморец - Бургас” Пламен Михов.

     На  финала момчетата от СОУ „Св.св. Кирил и Методий” се наложиха с  минималното 1:0 над връстниците си от ОУ „Княз Борис І” след победен  гол на Кирил Тюлев. Васил Добрев можеше да изравни, но пропусна дузпа. В мача за 3-то място след много обрати и перипетии тимът на ОУ „Любен Каравелов” изтръгна успех с 6:5 над ОУ „Климент Охридски”.

     Всички  малки футболисти получиха поименни дипломи лично от мениджъра на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков и изпълнителния директор Фреди Бобич с техните автографи и снимки. Талантите получиха и постери на представителния отбор на „акулите” за сезона 2009/2010 в „А” група. Малчуганите и техните ръководители не пропуснаха възможността да си направят снимки на терена с Балъков и Бобич.

     На 23 и 24 октомври „Черноморец - Бургас” отново организира турнир за деца от бургаските училища на стадион „Лазур”. В надпреварата ще участват момчета, родени през 1999 г.
 

Красимир  Балъков и Фреди  Бобич връчиха  индивидуалните  призове на малките  „акули”

     Мениджърът  на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков и изпълнителният директор Фреди Бобич лично връчиха наградите на отличените с индивидуални призове на турнира по футбол за ученици, родени през 1998 г. Голмайстор на турнира стана Петър Генчев /ОУ ”Княз Борис І”/ с 15 попадения, за най-полезен играч беше отличен Живко Жеков /СОУ ”Св.св. Кирил и Методий”/, за най-добър вратар - Борис Райков /ОУ ”Княз Борис І”/. Зрителите гласуваха с анкетни листи за любимец на публиката и определиха Валентин Йосков /ОУ ”Климент Охридски”/ с 19 гласа от общо 230 попълнени анкети.

     Индивидуалните  призьори получиха поименни грамоти  и оригинални футболни топки  с  подписите на футболистите от представителния мъжки състав на „Черноморец”.

     Решаващо  мнение за определяне на призьорите в турнира „Ние сме акули” имаха треньорите от футболната академия на бургаския клуб. Целият щаб беше активно ангажиран по организацията на турнира. Специалистите следяха внимателно изявите на малчуганите в търсене на таланти, които да бъдат привлечени да тренират в академията. 




Черноморец Бургас

Черноморец Бургас

Черноморец Бургас

Черноморец Бургас

Черноморец Бургас

Прочетено: 4790 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Морска градина Бургас Бургас, ФЛОРА 2008 Конкурс прическа Бургас 2009 БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Конкур глазами зрителя Александропулис, Гърция - юни.2007 от прозореца честит рожден ден Бургас-моста Животът продължава
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development