Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фонд „Земеделие” с нов устройствен правилник



09 Октомври 2009, Петък



В понеделник (12. октомври) работна група с участието на синдикатите и ръководството на Държавен фонд „Земеделие” ще обсъдят новия Устройствен правилник на Фонда, преди да бъде внесен в МС на 14. октомври. Това стана ясно след среща на вицепрезидента на КНСБ Валентин Никифоров и изпълнителния секретар на КНСБ по КТД Николай Недев с новия изпълнителен директор на Фонда Калина Илиева и нейния екип. В срещата участваха и председателят на Федерация на независимите синдикати от земеделието – КНСБ Светла Василева и председателят на Синдикалната организация на КНСБ във Фонда Радослав Димитров.

В понеделник (12. октомври) работна група  с участието на синдикатите и  ръководството на Държавен фонд „Земеделие”  ще обсъдят новия Устройствен  правилник на Фонда, преди да бъде внесен в МС на 14. октомври. Това стана ясно след среща на вицепрезидента на КНСБ Валентин Никифоров и изпълнителния секретар на КНСБ по КТД Николай Недев с новия изпълнителен директор на Фонда Калина Илиева и нейния екип. В срещата участваха и председателят на Федерация на независимите синдикати от земеделието – КНСБ Светла Василева и председателят на Синдикалната организация на КНСБ във Фонда Радослав Димитров.

     Радослав  Димитров и Калина Илиева подчертаха необходимостта от утвърждаване на социален диалог между Синдикалната организация и ръководството на Фонда и активизиране на мерките за подобряване на работната среда и мотивацията на служителите на Фонд „Земеделие”.

     Непосредствено  след приключване на работата по Устройствения правилник, ще започнат преговорите за подписване на Колективен трудов договор, който да защитава правата на служителите във Фонда, не само в условия на криза, но и при стабилна икономика.


Прочетено: 3513 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БГ СМЕШКИ пътят за никъде Старият Бургас Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 Списание Влъхвите Есен в Странджа Пролет, кокичета Кавказка иглика камини Флора Бургас 2009 Welcome
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development