Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

хроника на разкритите престъпления на територията на Бургаска област - 19.октомври,2009



20 Октомври 2009, Вторник



хроника на разкритите престъпления на територията на Бургаска област - 19.октомври,2009

На 18.10.т.г. служители от Районно управление на МВР - Сунгурларе са установили извършителят на кражбата на хранителни продукти и радиокасетофон от частен дом в с. Чубра, общ. Сунгурларе, обитаван от 72 годишна жена - това е : 35 год. М.Г. от с. Градец, общ. Котел. Вещите - обект на кражба са намерени укрити в с. Грозден, общ. Сунгурларе и в с. Пъдарево, общ. Котел. Иззети са и са върнати на собственичката. Констатирано е, че М.Г. е извършител и на още две кражби на територията на с. Пъдарево, като част от вещите / зеленчуци, телевизор, газова бутилка, хранителни продукти и акумулатор са иззети/. Работата послучая продължава от служители на Районно управление на МВР - Сунгурларе.          

      На 18.10.т.г. около 11.20 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за извършена кражба на касетофон от лек автомобил «Сеат Толедо», паркиран до площад «Васил Левски» в Бургас. Изпратеният на място полицейски автопатрул е установил в близост до местопроизшествието 38 годишния Х.И. от с. Дебелт, който е държал под якето си касетофона - предмет на престъплението. Х.И. е задържан за срок от 24 часа. Констатирано е, че кражбата е извършена, чрез отваряне на предния десен прозорец на л.а. «Сеат». Работата послучая продължава.

      На 18.10.т.г. около 15.30 ч. в центъра на с. Русокастро, двама полицейски служители от Районно управление на МВР -  Камено са се опитали да връчат на 25 годишния С.Г. от Бургас образуван по-рано акт за установяване на административно нарушение. С.Г., който се придвижвал с лек автомобил, дръпнал рязко вратата на колата като ударил полицая по ръката. С.Г. започнал да псува служителите, като въпреки отправените предупреждения, действията на С.Г. не били преустановени. Поради тази причина била използвана физическа сила за поставяне на белезници. С.Г. оказал яростна съпротива, като с лакът нанесъл удар в областта на устата на единия полицай, ритнал другия по крака, а с глава му нанесъл удар по лицето. С.Г. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР -  Камено. Работата по случая продължава.


Прочетено: 2968 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Залив край Созопол Бургас-моста Китен нощувки и квартири на ниски цени Римокатолическата черква Камини CLAM Конкурс прическа Бургас 2009 ХРИСТИ Best friends МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО ШПАКЛОВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ STORCH-AIRLESSCO SL1100
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development