Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Тиражен руски вестник препоръчва България



02 Ноември 2009, Понеделник



Един от най-популярните всекидневници в Москва „Метро Газета”, чийто тираж надхвърля 1 млн., публикува интервю с българския предприемач Динко Динев, в което се изтъкват предимствата на България като място за изгодна инвестиция и отлична туристическа дестинация.

Динко Динев  пред „Метро Газета”: Руснаците са като у дома си в България
Един  от най-популярните всекидневници  в Москва „Метро Газета”, чийто тираж надхвърля 1 млн., публикува интервю с българския предприемач Динко Динев, в което се изтъкват предимствата на България като място за изгодна инвестиция и отлична туристическа дестинация. 
Вестникът анализира  причините, поради които  все повече  руски граждани посещават  България като туристи или купуват недвижима собственост. „Руските граждани се чувстват в България свободно, като у дома си”, изтъква в отделно каре  „Метро”. Изданието сочи Динко Динев като един от най-успешните предприемачи и спомоществователи в България, чиято компания има дългогодишен опит в работата си с туристи и инвеститори от Русия. 
Седем причини, поради които руснаците  предпочитат за отдих и втори  дом България посочва в интервюто  си Динко Динев: липсата на езикова  бариера, доброжелателност към Русия, православието, близката култура, общото минало на Русия и България, подходящият климат, ниските цени на недвижимостта в сравнение с други страни от ЕС. Вестникът цитира и думите на предприемача, че България е страната в ЕС, чиито граждани имат най-топло отношение към Русия – констатация на социологическата агенция Евробарометър. Няма друга страна в ЕС, където руските граждани да намират такава обич и уважение, пише „Метро”. 
На провокативен въпрос дали новото българско правителство с дясна ориентация няма да води политика на противопоставяне между България и Русия, предприемачът отговаря, че такава опасност няма. Правителството вече е предприело мерки, насочени към облекчаване на условията, в които съществува българският бизнес и това от своя страна ще доведе до бързо икономическо развитие на България. 
Всекидневникът, който в последния си брой публикува  обширно интервю с италианският премиер Силвио Берлускони, проявява интерес дали България може да стане  Лас Вегас за руските туристи, след като хазартът бе забранен в Русия. Отговорът на Динко Динев е, че големи руски компании вече проявяват интерес към покупка на казина в България. 
 


Прочетено: 5616 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА централна градска тоалетна Летния театър на Бургас Първа копка ГРОБИЩЕН ПАРК Пластири за отслабване Hoodia (Худия) орел Животът продължава Пътна помощ Учебници CALLAN метод Конкурс прическа Бургас 2009 ЛРД
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development