Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Родители благодарят на лекарския екип на „Черноморец - Бургас” за спасен живот07 Ноември 2009, СъботаВ канцеларията на ПСФК „Черноморец - Бургас” се получи благодарствено писмо до президента на клуба Митко Събев от признателни родители. Тодорка и Петко Петкови са пожелали чрез председателят на съвета на директорите в „Черноморец” да изразят благодарността си към лекарския екип на бургаския тим, който оказа първа помощ на младеж, пострадал при тежък пътен инцидент на 29 октомври. Край Сливен тогава катастрофира синът на Петкови – Илиян.

В канцеларията на ПСФК „Черноморец - Бургас”  се получи благодарствено писмо до президента на клуба Митко Събев  от признателни родители. Тодорка  и Петко Петкови са пожелали чрез председателят на съвета на директорите в „Черноморец”  да изразят благодарността си към лекарския екип на бургаския тим, който оказа първа помощ на младеж, пострадал при тежък пътен инцидент на 29 октомври. Край Сливен тогава катастрофира синът на Петкови – Илиян.

     „Лекарският екип на ръководения от вас футболен клуб е оказал професионална, експресна  и хуманна помощ на нашия син. Той ще бъде благодарен до живот  на хората, които го спасиха и  непрестанно ще се радва на успехите на лидерския ви отбор”, заявяват родителите в писмото си до Митко Събев.

     Припомняме, че на 29 октомври на път за мача с  „Миньор” в Перник клубният автобус  на „Черноморец - Бургас” се озова пръв на мястото на катастрофа, при която лек автомобил напусна платното и се заби в крайпътно дърво. После се разбра, че водачът е задрямал зад волана. 

     Той имаше късмета да получи първа  помощ от лекарския екип на „акулите”: д-р Росен Харизанов, физиотерапевтът  Франк Арндт  и рехабилитаторите Александър Александров и Христо Василев.


Прочетено: 1986 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
wood Бургаският кей небе kq Бургас, ФЛОРА 2009 Старите бургазлии разказват Цветы луговые Spirit of Burgas така е по-добре ХРИСТИ Ива цвят
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development