Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Родители благодарят на лекарския екип на „Черноморец - Бургас” за спасен живот07 Ноември 2009, СъботаВ канцеларията на ПСФК „Черноморец - Бургас” се получи благодарствено писмо до президента на клуба Митко Събев от признателни родители. Тодорка и Петко Петкови са пожелали чрез председателят на съвета на директорите в „Черноморец” да изразят благодарността си към лекарския екип на бургаския тим, който оказа първа помощ на младеж, пострадал при тежък пътен инцидент на 29 октомври. Край Сливен тогава катастрофира синът на Петкови – Илиян.

В канцеларията на ПСФК „Черноморец - Бургас”  се получи благодарствено писмо до президента на клуба Митко Събев  от признателни родители. Тодорка  и Петко Петкови са пожелали чрез председателят на съвета на директорите в „Черноморец”  да изразят благодарността си към лекарския екип на бургаския тим, който оказа първа помощ на младеж, пострадал при тежък пътен инцидент на 29 октомври. Край Сливен тогава катастрофира синът на Петкови – Илиян.

     „Лекарският екип на ръководения от вас футболен клуб е оказал професионална, експресна  и хуманна помощ на нашия син. Той ще бъде благодарен до живот  на хората, които го спасиха и  непрестанно ще се радва на успехите на лидерския ви отбор”, заявяват родителите в писмото си до Митко Събев.

     Припомняме, че на 29 октомври на път за мача с  „Миньор” в Перник клубният автобус  на „Черноморец - Бургас” се озова пръв на мястото на катастрофа, при която лек автомобил напусна платното и се заби в крайпътно дърво. После се разбра, че водачът е задрямал зад волана. 

     Той имаше късмета да получи първа  помощ от лекарския екип на „акулите”: д-р Росен Харизанов, физиотерапевтът  Франк Арндт  и рехабилитаторите Александър Александров и Христо Василев.


Прочетено: 2144 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
газ 2 паметникът на Руската армия През поколение Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 Кайро Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 на границата с брега Тройна дъга над Бургас Пътна помощ Близо до жп гарата
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development