Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Разкрити престъпления



09 Ноември 2009, Понеделник



На 08.11.т.г. около 11.00 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за възникнал инцидент с хладно оръжие на ул. «Индже войвода» № 27 в кв. «Победа» - установено е, че в дома на посочения адрес по време на инцидента са се намирали : 60 годишната Т.Ж., обитаваща жилището и 55 годишната А.Ч. В дома на Т.Ж. е влязъл 37 год. А.Ч., който държал ножове. С тях започнал да нанася удари в областта на главата на 55 годишната жена, след което избягал. При опита си да отблъсне нападателя Т.Ж. също получила порезна рана на лявата ръка. А.Ч. е настанена за лечение в МБАЛ Бургас, като според медиците са й нанесени седем порезни рани в областта на главата, три от които в окосмената част и четири в областта на лицето. Нанесените са й и две порезни рани в лява и дясна ръка. Раните са обработени, а потърпевшата е освободена за домашно лечение. Избягвайки от дома на ул. «Индже войвода» № 27, 37 годишния А.Ч., държейки ножове в ръцете си, се е оттеглил в посока ул. «Зора», като пред дом №6 в гръб е нанесъл удар на 60 годишната З.А., а след като тя се обърнала и няколко удара с нож в областта на лицето, които й причинили порезни рани. Наблизо намиращ се мъж се намесил в нападението и това принудило А.Ч. да побягне в посока ул. «Индустриална», изоставяйки на второто местопроизшествие единия от ножовете. А.Ч. е задържан от полицейски автопатрул, като малко преди задържането нападателят е успял, чрез натиск в земята, да счупи острието на втория нож. Причините за нападенията са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас. А.Ч. е задържан за срок от едно денонощие.

На 08.11.т.г. около 11.00 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за възникнал инцидент с хладно оръжие на ул. «Индже войвода» № 27 в кв. «Победа» - установено е, че в дома на посочения адрес по време на инцидента са се намирали : 60 годишната Т.Ж., обитаваща жилището и 55 годишната А.Ч. В дома на Т.Ж. е влязъл 37 год. А.Ч., който държал ножове. С тях започнал да нанася удари в областта на главата на 55 годишната жена, след което избягал. При опита си да отблъсне нападателя Т.Ж. също получила порезна рана на лявата ръка. А.Ч. е настанена за лечение в МБАЛ Бургас, като според медиците са й нанесени седем порезни рани в областта на главата, три от които в окосмената част и четири в областта на лицето. Нанесените са й и две порезни рани в лява и дясна ръка. Раните са обработени, а потърпевшата е освободена за домашно лечение. Избягвайки от дома на ул. «Индже войвода» № 27, 37 годишния А.Ч., държейки ножове в ръцете си, се е оттеглил в посока ул. «Зора», като пред дом №6 в гръб е нанесъл удар на 60 годишната З.А., а след като тя се обърнала и няколко удара с нож в областта на лицето, които й причинили порезни рани. Наблизо намиращ се мъж се намесил в нападението и това принудило А.Ч. да побягне в посока ул. «Индустриална», изоставяйки на второто местопроизшествие единия от ножовете. А.Ч. е задържан от полицейски автопатрул, като малко преди задържането нападателят е успял, чрез натиск в земята, да счупи острието на втория нож.  Причините за нападенията са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас. А.Ч. е задържан за срок от едно денонощие.

      Във връзка с извършеното в Сунгурларе убийство на 36 годишния М.С., са извършени спешно неотложни процесуално-следствени действия, при които са иззети множество веществени доказателства : биологични следи, предмети и вещи, имащи отношение към извършеното престъпление, установени и разпитани в качеството си на свидетели се седем лица, назначени са множество експертизи. В резултат на събраните веществени доказателства и данни, като извършител на престъплението е заподозрян 20 годишния Р.С. от Сунгурларе. Същият е привлечен в качеството на обвиняем по чл. 115 от НК, като му е наложена мярка «Задържане под стража за срок от 72 часа». Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР Бургас.

      На 07.11.т.г. и 08.11.т.г. служители от Районно управление на МВР Созопол са задържани лицата : Г.С., 19 годишен от Бургас, Д.Г., 19 годишен от Бургас, П.П., 22 годишен от с. Атия, общ. Созопол и А.М., 21 год. от с. Атия - извършители на следните престъпления :

      - кражба на CD и портфейл от л.а. «Опел Вектра», паркиран в с. Атия, осъществена на 07.03.т.г.

      - кражба на CD от л.а. «Деу Тико», паркиран в с. Атия, осъществена на 09.03.т.г.

      - кражба на CD от л.а. «Фолксваген Голф», паркиран в с. Атия, осъществена на 11.03.т.г.

      - кражба на  22 метални оградни платна от склад в с. Атия, осъществена на 27.10.т.г.

      - кражба на акумулатор от лодка в пристанището на с. Черноморец, осъществена на 03.11.т.г.

      - кражба на 180 л. дизелово гориво и газова бутилка от багер, паркиран в с. Черноморец.

      Вещите - обект на престъплението са иззети, а по случая продължават работа служители от Районно управление на МВР Созопол. 


Прочетено: 4225 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Кукерландия 2011, Ямбол Старият Бургас Международен Семинар на фризьорите София Община Бургас Светла орел Краси Подводен свят Конкурс прическа Бургас 2009 Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас Стив и аз изгрев бл.29 вх.7
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development