Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургазлии дадоха на Петко шанс за живот



13 Ноември 2009, Петък



Бургазлии показаха, че могат да се обединяват около смислени каузи и масово подкрепиха студента Петко Георгиев в борбата срещу рака. За лечението му в чужбина бяха нужни средства, с които неговото семейство не разполагаше. Голяма част от тях вече са набавени, след като приятели и състуденти на Петко впрегнаха енергията си, за да му помогнат. По тяхна инициатива бе организиран концертът „Заедно по пътя”, в който взеха участие известни бургаски певци, актьори и танцьори.

Бургазлии показаха, че могат да се обединяват около смислени каузи и масово подкрепиха студента Петко Георгиев в борбата срещу рака.

За лечението му в чужбина бяха нужни средства, с които неговото семейство не разполагаше. Голяма част от тях вече са набавени, след като приятели и състуденти на Петко впрегнаха енергията си, за да му помогнат. По тяхна инициатива бе организиран концертът „Заедно по пътя”, в който взеха участие известни бургаски певци, актьори и танцьори. Равносметката от благотворителната инициатива е следната:

До вчера по сметката на Петко са постъпили 9111 евро, а от продажба на билети за концерта и лични дарения са събрани 12 200 лв. и 615 евро.

5000 лв. са дадени от семейството на Стоян и Петя /така и не разбрахме фамилията им/, които са родители на три деца.

Петко Георгиев вече е в Турция, където ще се подложи на лечение. Приятелите му благодарят горещо на всички бургазлии, които дадоха на младежа шанс и надежда за живот, отделяйки от залъка си в тези трудни дни. Те отправят специални благодарности и към медиите, които широко оповестиха новината за благотворителната инициатива.

Разходите за лечението на Петко са много и дарителската му сметка още е активна:
 
Дарителска сметка:
ПЕТКО ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ
IBAN: BG08STSA93000017454223  /ЕВРО/
BIC: STSABGSF


Прочетено: 2616 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря прозорци в хале Декабрь 2017 года Флора Бургас 2009 Лувъра, Париж - от Бутик ухажване Az sym ot Burgas Български секс магазин Весела Созополски къщи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development