Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Не може да бъде



19 Ноември 2009, Четвъртък



Завърши ремонтЪТ на подлеза до бившата Военна болница Приключи ремонтЪТ на подлеза на бургаския бул. „Стефан Стамболов” при диагностично-консултативен център „Св. Георги Победоносец” /бившата Военна болница/. Средствата за реализацията на строително-монтажните дейности са осигурени от Община Бургас.

Приключи ремонта на подлеза на бургаския бул. „Стефан Стамболов” при диагностично-консултативен център „Св. Георги Победоносец” /бившата Военна болница/. Средствата за реализацията на строително-монтажните дейности са осигурени от Община Бургас.

     Подлезът  не се ползва от години, поради плачевното си състояние и липсата на осветление. Облицовката на стените му бе отлепена, мраморните плочки на пода счупени, канализацията запушена, а таванът на пешеходния тунел – изкъртен.

     В момента във вътрешността на подлеза и входовете му е поставена нова облицовка от гранитогрес, а таванът е измазан и боядисан. Възстановено е електро-захранването и е отпушена канализацията. Подменени с нови са осветителните тела, отводнителните решетки, а тротоарните площи около входовете са освежени. Предстои в подлеза да бъдат поставени и нови кошчета.

     От  построяването на пешеходния подлез до момента това е първия и единствен ремонт. Той стартира в края на месец октомври и бе извършен от ОП „Общински имоти”.

     В отговор на честите вандалски  прояви в града на входовете на подлеза са монтирани охранителни метални ролетки, които ще бъдат заключвани вечер след 23.30 часа до 6.00 часа сутринта. Подобни ролетки като превантивна мярка срещу хулиганските набези има и в другия ремонтиран от Общината подлез, намиращ се до университет „Проф. д-р Асен Златаров”. 
 
 


Прочетено: 2583 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Водна топка Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Бургаският кей Три девойки ученички Бургас, ФЛОРА 2009 Фонтанът на парцалки 3 Елена Флора Бургас 2009 Великолепието на Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development