Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Защитата на “Черноморец – Бургас” изневери срещу “Славия”



23 Ноември 2009, Понеделник



Стабилната от началото на сезона защита на „Черноморец – Бургас” изневери срещу „Славия” при загубата в София с 2:3 в 13-я кръг от първенството на „А” група. Гостите допуснаха поредица от елементарни грешки в тила си. Остро се усети липсата на наказания Траян Дянков и невъзтановения Орлин Старокин. Загубата в столицата беше трета поредна за „акулите’ в шампионата, но те запазват третото си място в класирането.

Стабилната  от началото на сезона защита на „Черноморец – Бургас” изневери срещу „Славия” при загубата в София с 2:3 в 13-я кръг от първенството на „А” група. Гостите допуснаха поредица от елементарни грешки в тила си. Остро се усети липсата на наказания Траян Дянков и невъзтановения Орлин Старокин. Загубата в столицата беше трета поредна за „акулите’ в шампионата, но те запазват третото си място в класирането.

     В герой за белите се превърна Жозе Жуниор, който реализира хеттрик. Той можеше да октрие резултата в 22-та минута, но вратарят Паскал Борел спаси блестящо. Само след 2 минути обаче Жуниор наказа разсеяната бургаска защита след безобидно центриране. Черноморци отвърнаха бързо на удара. В 28-та минута Костадин Дяков изведе Матиас Морис сам и германският нападател изравни. Пет минути по-късно Дяков направи фрапантен пропуск с глава след корнер. Мачът запази двуострият си характер и след почивката. В 56-та минута Морис проби  в наказателното поле ала се забави и неможа да стреля. Вместо това в една от ответните атаки Жуниор отново изведе Славия напред от воле. До второ изравняване се стигна в 67-та минута, когато резервата Карбони беше най-съобразителен след разбъркване. 5 минути по-късно в Бургаската отбрана пак се появи пробойна. Николай Кръстев събори Галин Иванов за дузпа и Жуниор не сгреши от бялата точка – 3:2 за „белите”. В минуте до края „акулите” упражниха натиск, но Мартин Тошев, капитанът Пламен Крумов и Йохен Зайц нямаха шанс в завършващия удар, а и вратарят на домакините показа вещина. Агитка от 50-тина най-верни фенове на Бургаския тим го поддържаха през цялото време на драматичния сблъсък със „Славия”.

     Идната  седмица на „Черноморец – Бургас” предстоят два поредни мача пред собствена публика на стадион „Лазур”. В сряда от 16:30 часа „Черно море” гостува в среща от 1/16 финалите за купата на България, а в неделя от 19:30 е двубоят с „Локомотив” София, от 14-я кръг на „А” група.


Прочетено: 2786 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж1  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка пепита Конкурс прическа Бургас 2009 ПЕПИ Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Конкурс прическа Бургас 2009 Летния театър на Бургас София от Копитото АХИЛОЙ Pepi Димитър Николов
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development