Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Премиера на новия филм за Бургас с Джон Лоутън



01 Декември 2009, Вторник



Национална телевизия „СКАТ“, Община Бургас и легендарният рокпевец Джон Лоутън ви канят на премиера. На 5 декември /събота/ от 18.00 часа в залата на Куклен театър - Бургас за пръв път ще се прожектира новата серия на филма „Джон Лоутън представя община Бургас“. Вокалистът на „Юрая хийп“ и любимец на няколко поколения пристига специално за среща със своите бургаски зрители. Заповядайте! Входът е свободен.

Национална телевизия „СКАТ“, Община Бургас и легендарният рокпевец Джон Лоутън  ви канят на премиера. На 5 декември /събота/ от 18.00 часа в залата на Куклен театър - Бургас за пръв път ще се прожектира новата серия на филма „Джон Лоутън представя община Бургас“. Вокалистът на „Юрая хийп“ и любимец на няколко поколения пристига специално за среща със своите бургаски зрители. Заповядайте! Входът е  свободен.

Филмът пресъздава лятото на 2009-та година в Бургас. Пъстрата палитра от концерти и фестивали, бургаският плаж, морската градина, музеите и най-новите археологически разкрития са част от акцентите в новата творба. Всичко това е представено с много шеги и музика през погледа и преживяванията на един чужденец в Бургас - водещия Джон Лоутън.

Защо Бургас всяко лято удвоява своите жители? Какво привлича в града туристи, бизнемени и купонджии? Какво правят те по цял ден и как си прекарват вечер? На тези въпроси се опитва да отговори екипът на филма в състав: опера торите Светослав Стойнов и Пламен Паскалев, монтажистите Стойчо Иванов и Мартина Чачевска, режисьор - Мартина Чачевска, продуцент - Валери Симеонов.

За 29 минути очарователният водещ Джон Лоутън успява да изпие коктейл на плажа, да отиде на опера, да се включи в „Спирит оф Бургас“, да изнесе концерт на Летния театър, да разгледа пясъчните фигури, да хапне риба в прочутите капани край морето и да попита бургазлии и кмета на Бургас какво се е променило през шестте месеца от първата серия на филма.

Джон Лоутън и този път ще зарадва зрителите със свежо чувство за хумор, нови исторически факти и авторска рокмузика.  По време на снимките той откри хиляди причини да прекара поне едно лято в Бургас и вие ще ги видите във втората част на филма „Джон Лоутън преставя община Бургас“. 


Прочетено: 3993 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец-Поморие Декоративни дървени конструкций Кафе Карамел От моста в Слънчев Бряг хотел Бодил край Ясна поляна коте сградата на Общината pepi Графила 2009, Бургас газ Камини CLAM
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development