Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ден на отворените врати в Община Бургас



02 Декември 2009, Сряда



На 4 декември Община Бургас отваря вратите си за граждани, които желаят да разгледат сградата на бургаската администрация, да усетят атмосферата на работа, да научат повече за дейностите и историята на институцията. Денят на отворените врати е едно от многобройните събития, включени в програмата на Община Бургас, посветена на празника на града – Никулден. Инициативата се провежда за първи път и е част от политиката на Общината за прозрачно управление и диалог с гражданското общество.

На 4 декември Община Бургас отваря вратите си за граждани, които желаят да разгледат сградата на бургаската администрация, да усетят  атмосферата на работа, да научат повече за дейностите и историята на институцията. 

Денят на отворените врати е едно от многобройните събития, включени в програмата на Община Бургас, посветена на празника на града – Никулден. Инициативата се провежда за първи път и е част от политиката на Общината за прозрачно управление и диалог с гражданското общество.

Денят на отворените врати ще започне в 10 ч., когато в заседателната зала на Общината пред ученици от бургаски гимназии ще бъде представена презентация, запознаваща с историята, структурата, дейностите и символите на институцията. В 10.30 ч. учениците ще бъдат посрещнати лично от кмета на Бургас Димитър Николов в неговия кабинет. След това в зависимост от интересите си те ще се разделят на групи и ще посетят отделите „Строителство”, „Здравеопазване”, „Бюджет и финанси”, „Местни приходи от данъци, такси и реклама”, др. За момента участието си в Деня на отворените врати са потвърдили ученици от Гимназия за романски езици „Г.С.Раковски”, Природо-математическа гимназия „Н.Обрешков” и Търговска гимназия. Тяхното посещение е част от дейностите, изпълнявани по проект на Община Бургас - "Училището в моя роден град Бургас - любимо и незабравимо", финансиран по програма "Развитие на човешките ресурси" на ЕС. 

Паралелно с това, вратите на Общината ще бъдат отворени за всички  граждани от 10.30 до 15 ч. На тяхно разположение ще бъдат общински служители, които ще ги посрещнат и разведат из отделите, представляващи интерес за тях, ще им разкажат за това, с какво се занимават, ще отговорят на въпросите им. С оглед по-добрата организация са определени часове за посещения, които ще стават по групи в различните направления: 10.30 ч. – Здравеопазване; 11.00 ч. – Строителство; 11.30 ч. – Административно обслужване, Човешки ресурси и  Информационно обслужване и технологии, 14.00 ч. – Евроинтеграция и екология; 14.30 ч. – Стопански дейности.


Прочетено: 3311 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
рожден ден Флора Бургас 2009 парапетът до Елена Фрагмент от сграда в Бургас Флора -Бургас-2009.JPG Пристанище Приморско пепи pepi Стилът на знаменитостите бункер София от Копитото
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development