Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

хроника на разкритите престъпления - 3 декември



03 Декември 2009, Четвъртък



На 03.12.т.г. около 16.00 ч. при обход в района на «Черноморски солници» - Бургас, авто-патрул на Зонално жандармерийско поделение е извършил проверка на спрял лек автомобил «Опел вектра», с водач - В.Г., 30 годишен от Бургас. При извършваната проверка на документите за самоличност, В.Г. се приближил до предната дясна врата на служебния полицейски автомобил и безпр

На 03.12.т.г. около 16.00 ч. при обход в района на «Черноморски солници» - Бургас, авто-патрул на Зонално жандармерийско поделение е извършил проверка на спрял лек автомобил «Опел вектра», с водач - В.Г., 30 годишен от Бургас. При извършваната проверка на документите за самоличност, В.Г. се приближил до предната дясна врата на служебния полицейски автомобил и безпричинно отворил вратата, като сложил върху стелката на автомобила банкнота от 20 лв. В.Г. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа в Пето Районно управление на МВР Бургас. Работата по изясняване на причините за извършения опит за подкуп продължава.

      За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 53 год. Е.Н. от Несебър -2,76 промила.

           На 03.12.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителят на взломната кражба на : велосипед, два ъглошлайфа и моторна резачка от частен гараж, разположен на ул. «Батак» в к-с «Лазур» - това е : криминално проявения П.Н., 26 годишен от Бургас. Част от откраднатите вещи са намерени и предадени с протокол за доброволно предаване на собственика. П.Н. е задържан в в Пето Районно управление на МВР Бургас. Работата по документиране престъпната дейност на лицето продължава.

      На 03.12.т.г. около 22.30 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за възникнал скандал в заведение «Триада», разположено в района около СОУ «Константин Петканов» в к-с «Меден Рудник», между собственика на заведението - 38 годишния И.С. от Бургас и 25 годишния М.Д. от Бургас. В резултат на сканадала М.Д. с метална палка е счупил два прозореца на заведението и избягвал. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и настанен в Дома за временно настаняване на пълнолетни лица в Бургас. Палката е предадена от М.Д. с протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.

      На 03.12.т.г. около 20.00 ч. в Районно управление на МВР Поморие е получено съобщение от 42 годишна поморийка, за това че прибирайки се от работа в района на поморийската болница е застигната от непознат младеж, който направил опит да й отнеме дамската чанта. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието - това е 16 годишния Н.К. от Поморие. Работата по случая продължава.

      На 03.12.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» към Първо Районно управление на МВР Бургас и служители от Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на противозаконното отнемане на л.а. «ВАЗ 2101», с бургаска регистрация, паркиран на улица «Велека» в кв. «Победа» - това са : четирима младежи на възраст 17, 19 и 28 години, всички от кв. «Победа». Автомобилът е намерен на ул. «Вълчо Пушков» с липсващ акумулатор и скъсани кабели на запалването. Констатирано е, че единия от младежите - С.С., 19 годишен е извършил кражба на велосипед и куче «немска овчарка» от дом в кв. «Победа». Велосипедът е намерен и върнат на собственика. Работата по случаите продължава.

      На 02.12.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са извършили установили претърсване в заложна къща, разположена на ул. «Славянска» №47 и складово помещение, собственост на 41 годишния Н.А. от Бургас, като са намерили и иззели следните вещи - предмет на престъпления :

      - 6 навигационни автомобилни системи от различни марки и модели

      - 4 анти-радари от различни марки и модели

      - 2 авто-CD от различни марки и модели

С полицейски заповеди са задържани : криминално проявените - Г.В., 32 годишен, А.Я., 29 годишен, Х.П. и собственикът на заложната къща - Н.А., 41 годишен, всички от Бургас. Работата по документиране престъпната дейност на лицата продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.


Прочетено: 2961 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Тройна дъга над Бургас Бургас, ФЛОРА 2009 kq синьо Черноморец Бургас Небе Бургаският мост през 2011 г. трансвагон Американски Кокили за Строители Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development