Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кипи трескава подготовка за Никулден в Бургас



Ключови думи: Никулден, бургазлии, Бургас,
05 Декември 2009, Събота



Подготовката за Никулден е в разгара си. Празникът наближава, а с него напредват и темповете на подготовка по отпразнуването му. Към края вече е и монтирането на седемте празнични къщички, разположени на площад „Тройката”, от които бургазлии ще могат да се насладят на прясно приготвена храна и напитки през празничните дни.

 Подготовката за Никулден е в разгара си. Празникът наближава, а с него напредват и темповете на подготовка по отпразнуването му.

     Към края вече е и монтирането на седемте  празнични къщички, разположени  на площад „Тройката”, от които бургазлии ще могат да се насладят на прясно приготвена храна и напитки през празничните дни.

     Преди броени дни приключи и поставянето  на 13 - метровото централно коледно  дърво в града, което ще радва  бургазлии с 5 000 лампички и над 2 000 метра коледен гирлянд. Тази година то е с 2 метра по-високо от миналогодишното.

     Жителите  и гостите на Бургас могат да се запознаят с богатата културно-празнична  програма за Никулден от плакатите  и дипляните, разпространени в целия  град.

     Видео анонс за празничния концерт на 06.12.2009 г., когато големият български актьор и бургазлия Георги Калоянчев ще даде старт на коледното настроение в града като запали празничните светлини, можете да гледате тук - http://tinyurl.com/NikuldenPromo

     Очакваме  всички граждани и приятели на града на празненството! 




Прочетено: 3873 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Довиждане, лято! КАРФУР kq Лалета Конкурс прическа Бургас 2009 Извилистая жизнь дерева Miss Sixty Флора Бургас 2009 информация    http: //boltmin. blogspot. com/ бургаска среща Слънчоглед
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development