Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Балъков е открит за позитивна критика от ветераните



06 Декември 2009, Неделя



„За мен е чест и уважение да ви посрещна тук. Ако искаме в българското първенство да задуха нов вятър, трябва да се вслушваме в мнението на хората от старото поколение във футбола. В „Черноморец-Бургас” ще следваме точно такава политика. Ще търсим контакти с ветераните, като превърнем сбирките с тях в традиция. Днес полагаме началото на нещо, което го има в малко клубове у нас, но е практика за държавите, в които съм работил”, заяви Красимир Балъков на среща с ветераните на бургаския клуб на стадион „Лазур”. Поканата уважиха над 40 бивши футболисти и деятели от близкото и не толкова близкото минало. Сред присъстващите бяха треньор №1 на 20-и век на Бургас Васил Желев-Вашпина, председателят на „Черноморец” от 80-те години Тома Томов, бившият топреализатор и настоящ щеф на Областния съвет на БФС Тотко Дремсизов, Димитър Димитров-Херо, установилият се от години в САЩ Стоян Пумпалов и др.

 „За мен е чест и уважение да ви посрещна тук. Ако искаме в българското  първенство да задуха нов вятър, трябва да се вслушваме в мнението на хората от старото поколение във футбола. В „Черноморец-Бургас” ще следваме точно такава политика. Ще търсим контакти с ветераните, като превърнем сбирките с тях в традиция. Днес полагаме началото на нещо, което го има в малко клубове у нас, но е практика за държавите, в които съм работил”, заяви Красимир Балъков на среща с ветераните на бургаския клуб на стадион „Лазур”. Поканата уважиха над 40 бивши футболисти и деятели от близкото и не толкова близкото минало. Сред присъстващите бяха треньор №1 на 20-и век на Бургас Васил Желев-Вашпина, председателят на „Черноморец” от 80-те години Тома Томов, бившият топреализатор и настоящ щеф на Областния съвет на БФС Тотко Дремсизов, Димитър Димитров-Херо, установилият се от години в САЩ Стоян Пумпалов и др.

     Мениджърът  на „акулите” разкри на срещата  амбициозните планове за бъдещото развитие на клуба за срок от 3 години и половина. Посочено беше, че ще се акцентира в две насоки: в спортно-технически план отборът да излезе на европейската сцена, а относно базата да се създадат такива условия, че школата да се превърне в душа на клуба и да захранва представителния състав с качествени попълнения. Балъков призна, че на този етап подсилването на тима може да става приоритетно с футболисти отвън, било то от чужбина или от българския пазар.

     „Ние  няма да се отклоним от поетия път. Трябват ни само подкрепа, разбиране и позитивна критика. Точно критиката от хората като вас, които дълго време сте били във футбола, ще ни бъде от полза. Помогнете ни в стремежа да издигнем авторитета на „Черноморец”. Искам дори и мен като ме няма, започнатото да продължи”, добави Балъков.

„Приветстваме проектите, с които сте се захванали. Ние можем да станем най-добрите пълномощници на това, което се прави в „Черноморец”, отвърна от името на ветераните Тома Томов.

След  срещата на стадиона ветераните се качиха на клубния автобус и разгледаха на място как върви изграждането на новата клубна база „Гнездо на акули”. 


Прочетено: 2598 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
успях! Spirit of Burgas Инсталация Маската В атака ahtopol Конкурс прическа Бургас 2009 до паркинга на Добро утро Цветы луговые Над Община Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development