Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мека зима вешае чудотворката от златица - Станка Ангелова10 Декември 2009, ЧетвъртъкСпоред в. „Галерия” тя „посочва събития в живота на хората с точността на швайцарски часовник”. Близо четвърт век тя е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им. Славата й се разнася още в годините на тоталитаризма, когато да притежаваш ясновидска дарба не е безопасно. Безспорно Станка Ангелова оглавява топлистата на най-добрите български ясновидки, което я прави търсен консултант на седмичните прогнози на най-четените издания.

Според в. „Галерия”  тя „посочва събития в живота на хората с точността на швайцарски часовник”. Близо четвърт век тя е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им. Славата й се разнася още в годините на тоталитаризма, когато да притежаваш ясновидска дарба не е безопасно. Безспорно Станка Ангелова оглавява топлистата на най-добрите български ясновидки, което я прави търсен консултант на седмичните прогнози на най-четените издания.

Топпрогнозите за наближаващата зима на Станка Ангелова:

Зимата се очертава сравнително мека с навалявания  на сняг, но значително по-добра от преходната. Явно климатът е на страната на хората, защото с тази голяма безработица, на хората ще им е много трудно през годината. Не се очакват  силни навалявания от сняг. Декември и януари ще преминат без непрекъснати валежи от изобилен сняг. Ще вали слаб,о без да се задържа снежната покривка. За сметка на февруари и март – тогава температурите ще паднат по-често под нулата. Напролет ще има много и често превалявания от дъжд. Поради слабия снеговалеж житните култури на места ще пострадат. Има българска поговорка: „Дебел сняг - голям комат”. Въпреки всичко земята ще поеме нужнато количество влага и като цяло годината да е задоволителна и като реколта.

Онези, които се занимават  със земеделие, ще срещнат доста  трудности. Субсидиитe, които им бяха обещани, ще се опитат да ги отложат, но ако те си потърсат правата, ще спечелят.


Прочетено: 6782 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 
1
зизу
24.06.2010 23:08
0
какво е мнението ви за Станка Анелова, моля кажете дали си струва посещение при нея?


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2008 Художник След баня Животът продължава Раковини във въздуха докато ние спи, те творят Европейка Залез Дружинката Мебелна Фабрика ДИЕЗ Учебници CALLAN метод Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development