Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Танцьори от школата на Памбос ще представят България на Световното првенство по салса в Маями



15 Декември 2009, Вторник



Най-добрите салса танцьори у нас бяха отличени на 6-ия Коледен Салса Бал, който се проведе в зала „Универсиада” през уикенда. На сцената на Бала сред древноримски декори, пресъздаващи гладиаторските арени, се качиха повече от 150 танцьори, за да покажат майсторството си в хореографиите и движенията. Гладиаторски одежди, пищни костюми, хладни оржия, огньове и императорски стил бяха показани по време на грандиозния спектакъл на холандеца Ерик Лалта – „Нощта на гладиаторите”. За да оценявят българските салсьори специално от Америка пристигнаха главните съдии от Световното по салса – Били Фахардо и Кайти Марлоу. Организаторите от BG Salsa Fiesta Team осигуриха награден фонд от 20 000 лева за „Купа България – национално състезание по салса”. Той беше разпределен между първите три места в категориите „Професионални двойки” и „Отбори”.

Най-добрите  салса танцьори у нас бяха отличени на 6-ия Коледен Салса Бал, който се проведе в зала „Универсиада” през уикенда. На сцената на Бала сред древноримски декори, пресъздаващи гладиаторските арени, се качиха повече от 150 танцьори, за да покажат майсторството си в хореографиите и движенията. Гладиаторски одежди, пищни костюми, хладни оржия, огньове и императорски стил бяха показани по време на грандиозния спектакъл на холандеца Ерик Лалта – „Нощта на гладиаторите”. За да оценявят българските салсьори специално от Америка пристигнаха главните съдии от Световното по салса – Били Фахардо и Кайти Марлоу. Организаторите от BG Salsa Fiesta Team осигуриха награден фонд от 20 000 лева за „Купа България – национално състезание по салса”. Той беше разпределен между първите три места в категориите „Професионални двойки” и „Отбори”.

Кипарецът Кики Скакулис и нашето момиче Елина Костова ще представят страната ни в края на тази седмица на Световното първенство по салса в Маями. Те са победителите при професионалистите за 2009-та, а освен това са печелили различни салса състезанията у нас през последните години. Кики и Ели са бивши ученици от школата на Памбос Агапиу и в момента живеят в Атина. Танцьори на Памбос са и победителите в категорията „Отбори”. Формацията Los Pambos Dance Company грабна първото място на „Купа България” и доказа, че кипърският танцьор е и най-добрият треньор у нас за тази година. Победителите в националното състезание по салса ще вземат участие в надпреварвата за голямата награда в Маями, като им бъдат покрити всички разходи по пътуването, а подгласниците им ще могат да участват в най-големите салса фестивали в Европа. Световното по салса е най-престижното първенство сред салсьорите и е с награден фонд от $200 000.
 



Памбос

Памбос
Прочетено: 7579 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2009  Eroapteka Морска градина Бургас аз водопадите край с .Стоилово.JPG Бургас камини Пречиствател на въздух за стая с термометър Четвърти рожден ден Флора Бургас 2009 Барселона Летен театър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development