Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Hypnotic с ново вдъхновение, празнуват Коледа с Живко Петров Трио



14 Декември 2009, Понеделник



След любовната криза, момичетата от квартет Hypnotic са завладяни от ново вдъхновение. Очаровани от срещата си с триото JP3 и обединени от любовта си към музиката, те подготвят уникален проект в компанията на изключителните музиканти - маестро Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Димитър Семов (барабани). Често сравянвани с Bond, талантливите цигуларки са щастливи да покажат индивидуалния си стил и да заявят едно различно присъствие на музикалната сцена. Hypnotic ще представи първия си самостоятелен концерт в Коледната нощ на 25 декември. Магнетичният момичешки квартет ще сподели своето изкуство с ценителите на красивата музика в столичния Sofia Live Club. Първата част на празничния концерт ще е изразено джазова. Класическото модерно звучене на Hypnotic ще бъде оцветено с джаз вариациите на триото JP3. Акцент в тази първа част ще бъдат няколко страстни аржентински танга, които музикантите подготвят за изисканата публика. Специална изненада ще бъде гост-вокалът Simon Rain. Той ще изпълни парчета от новия си проект 1+1=1, за който чаровната четворка записа щрайхове през лятото.

След  любовната криза, момичетата от квартет Hypnotic са завладяни от ново вдъхновение. Очаровани от срещата си с триото JP3 и обединени от любовта си към музиката, те подготвят уникален проект в компанията на изключителните музиканти - маестро Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Димитър Семов (барабани). Често сравянвани с Bond, талантливите цигуларки са щастливи да покажат индивидуалния си стил и да заявят едно различно присъствие на музикалната сцена. Hypnotic ще представи първия си самостоятелен концерт в Коледната нощ на 25 декември. Магнетичният момичешки квартет ще сподели своето изкуство с ценителите на красивата музика в столичния Sofia Live Club. Първата част на празничния концерт ще е изразено джазова. Класическото модерно звучене на Hypnotic ще бъде оцветено с джаз вариациите на триото JP3. Акцент в тази първа част ще бъдат няколко страстни аржентински танга, които музикантите подготвят за изисканата публика. Специална изненада ще бъде гост-вокалът Simon Rain. Той ще изпълни парчета от новия си проект 1+1=1, за който чаровната четворка записа щрайхове през лятото.

През  втората половина на вечерта Hypnotic ще нажежат клубната атмосфера с характерния за тях стил. Квартетът ще поднесе няколко нови пиеси на италианския композитор Маурицио Абени, работил със самия Андреа Бочели. 

Специалното събитие ще е изискан празничен подарък към почитателите на класическото и джазово звучене. Музиката, която хипнотичните момичета правят е дълбоко чувствена и емоционална, въздействаща по особен начин върху сетива. „Libertango” на аржентинския композитор Астор Пиацола, Destiny, „Лудо Младо” са някои от популярните пиеси, които квартетът ще подари на своята публика в Рождественската нощ. Екслузивно ще бъде представена и най-новата пиеса на Hypnotic, написана от композитора на италианския тв сериал „Елиза” – Савио Рикарди.

Атрактивните  музикантки ще посветят първия си самостоятелен концерт на И АЗ МОГА, в подкрепа на Центъра за деца с аутизъм, който фондацията създава в Пловдив. 
 


Прочетено: 3169 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Воробей от страха полез на стенку Лалета от Бутик kupi dari Първа копка Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия сградата на Общината шарено килимче Бургаският кей завихряне Мой хороший знакомый из Бургаса Стара къща на ул. pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development