Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

НОВА ИЗЛОЖБА СЪБИРА ФЕНОВЕ НА МОТОЦИКЛЕТИЗМА



18 Януари 2010, Понеделник



Ново изложение добавя в програмата си за 2010 година Международен панаир Пловдив. „Феър мото шоу“ ще събере от 19 до 21 март производители и вносители на мотоциклети, фенове на мотоспорта, които ще могат да видят най-новите модели и да се насладят на майсторското шоу на гостуващите звезди в атрактивната демонстрационна програма. Подобно изложение се провежда за първи път в България. То ще демонстрира новите машини, екипировка, аксесоари, резервни части, поддръжка и услуги, а също - набиращият популярност „стънт” (атрактивно управление на мотоциклети). Участниците ще покажат мотоциклети, скутери, АТВ, бъги, резервни части, аксесоари и консумативи за мотоциклети, тунинг на мотоциклети, оборудване за специализирани сервизи и салони, сигнално-охранителни системи за мотоциклети, ремаркета за транспортиране на машините.

Ново изложение добавя в програмата си за 2010 година Международен панаир Пловдив. „Феър мото шоу“ ще събере от 19 до 21 март производители и вносители на мотоциклети, фенове на мотоспорта, които ще могат да видят най-новите модели и да се насладят на майсторското шоу на гостуващите  звезди в атрактивната демонстрационна програма.

Подобно изложение се провежда за първи път в България. То ще демонстрира новите машини, екипировка, аксесоари, резервни части, поддръжка и услуги, а също -  набиращият популярност „стънт” (атрактивно управление на мотоциклети). Участниците ще покажат мотоциклети, скутери, АТВ, бъги, резервни части, аксесоари и консумативи за мотоциклети, тунинг на мотоциклети, оборудване за специализирани сервизи и салони, сигнално-охранителни системи за мотоциклети, ремаркета за транспортиране на машините.

Проявите на Международен панаир Пловдив за тази година ще стартират с Международната  селскостопанска изложба „Агра“, която по традиция ще събере фирми от целия свят от 23 до 27 февруари. Следва Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“ (14-17 март) с Националните дегустации, които класират най-добрите вина и спиртни напитки.

Набиращото сила изложение „Природа, Лов, Риболов“, което бе сред най-успешните през миналата година, отново ще стане форум на българската природа и екотуризъм в дните между 24 и 28 март. По същото време ще се проведе и изложбата за цветя, декоративна растителност и градинско оборудване  „Цветна пролет“, а нейният аналог „Цветна есен“ е предвиден за 27-31 октомври. Сред проявите, посветени на природата са Панаирът на домашните любимци „Зоо ревю“ (29-31 октомври) и Международните киноложки изложби (27-28 март и 30-31 октомври).

Между 25 и 27 март са дните на специализираното изложение за облекло, текстил, обувки, кожени изделия и аксесоари „BGate Пролет“, което влезе в програмата на панаира миналата година. Също на 25 март стартира Италианският фестивал на красотата и прическата, който ще продължи до 28-и. Неговото есенно издание ще в дните от 28 до 31 октомври.

Международният панаир на образованието – точен компас в света на средните и висшите училища у нас и в чужбина, е от 26 до 28 март. А ученици от цялата страна и съседни държави ще демонстрират своите мениджърски умения в Панаира на тренировъчните фирми „ТФ-Фест“  на 16 и 17 април.

Международният пролетен панаир отново ще покаже най-доброто от индустрията за човека. От 11 до 16 май  деветте изложби, които се провеждат в рамките на Пролетния панаир, ще съберат компании и специалисти на тяхната традиционна бизнес среща. Яхти, лодки, екпировка за спорт и свободно време, парфюмерия и козметика, хранителни продукти,  оборудване за хотели, ресторанти, кафенета и търговски обекти, мебели, строителни материали, а също – машини и технологии за тяхното производство, са във фокуса на изложението. Част от него са Зоната за бизнес консултации „Бизнес консултинг“, Изложбата на общините и Салонът на изкуствата „Импресия“.

През 2010-а  е ред на деветото издание на Международната изложба за отбранителна техника „Хемус“, която се провежда през година.

Най-мащабната проява – Международният технически панаир, който е най-големият форум за инвестиционни стоки в Югоизточна Европа, ще бъде от 27 септември до 2 октомври. Той ще покаже новости от строителството, електротехниката, електрониката, енергетиката, транспорта и автосервизното оборудване, информационните технологии, химията, машиностроенето, управлението на водите. Няма да липсва и неговата най-атрактивна част – Автомобилен салон Пловдив.

Между 20 и 23 октомври е времето на здравето и красотата, на които са посветени Международната изложба за медицина, стоматология, фармация и балнеология „Медикус, Денто, Галения“ със съпътстващия Международен конгрес по възстановителна дентална медицина и специализираната изложба „СПА и Уелнес туризъм“. Както винаги, програмата на Международен панаир Пловдив ще завърши с Коледен базар през декември.


Прочетено: 4264 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
На лодката 4 Заслон в местност Силкосия Бургаският мост през 2011 г. Конкурс прическа Бургас 2009 хотел приморец ЛРД Воробей от страха полез на стенку До другото лято Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development