Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Шефове на европейски панаири се събират в Пловдив



26 Януари 2010, Вторник



Международен панаир Пловдив ще бъде домакин на среща на Съвета на директорите на Международния съюз на изложбената статистика CENTREX, в който членуват 20 изложбени центъра от Европа. Заседанието ще се проведе от 29 април до 1 май 2010 г. в парк-хотел „Санкт Петербург“. Това бе потвърдено по време на гостуването на изпълнителния директор на CENTREX Кароли Наги в Международен панаир Пловдив.

Международен панаир Пловдив ще бъде домакин на среща на Съвета  на директорите на Международния съюз на изложбената статистика CENTREX, в който членуват 20 изложбени центъра от Европа. Заседанието ще се проведе от 29 април до 1 май 2010 г. в парк-хотел „Санкт Петербург“. Това бе потвърдено по време на гостуването на изпълнителния директор на CENTREX Кароли Наги в Международен панаир Пловдив. 

Визитата на Наги бе с цел да се направи одит на данните за прояви, които панаирът предоставя в Международната асоциация на изложбената индустрия UFI. Благодарение на добре развитата информационна система на панаира и нейното обновяване, съобразено с новите изисквания на UFI, касаещи изложбените показатели, проверката премина без забележки и всички подадени данни бяха одобрени, а панаирът получи сертификати за тяхната достоверност. За клиентите на националния изложбен център това е още една гаранция за качеството на проявите, организирани от него.

Панаирът бе приет в CENTREX на 8 май миналата година въз основа на  резултатите от дейността му. «Познаваме вашата организация като водещ международен панаир в Югоизточна Европа», се казваше в поканата, която изпрати през март председателят на Съвета на директорите на CENTREX Бохуслав Залевски. CENTREX е утвърден за одитор от Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, най-авторитетната световна организация в бранша.


Прочетено: 2018 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
бургаска среща Ботева и Фердинандова Пролет преди листата КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас витраж4 Списание Влъхвите през гората, до морето Ловец, авджия Първа пролет наближава, кокичета в двора Пожарната в Бургас Изтравниче Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development