Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - БУРГАС



30 Януари 2010, Събота



Във връзка с извършени множество кражби на извънбордови двигатели на територията на Районно управление на МВР - Приморско със съдействието на служители от Районно управление на МВР - Царево са задържани : 20 год. И.Б., 21 год. С.Д. и 20 год. Я.С. Констатирано е, че същите са извършители на следните кражби

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      Във връзка с извършени множество кражби на извънбордови двигатели на територията на Районно управление на МВР - Приморско със съдействието на служители от Районно управление на МВР - Царево са задържани : 20 год. И.Б., 21 год. С.Д. и 20 год. Я.С. Констатирано е, че същите са извършители на следните кражби :

      - кражба на извънбордов двигател от лодка, спряна на пристана в Китен, осъществена на 03.09.м.г.

      - кражба на извънбордов двигател от лодка, спряна на пристана в Китен, осъществена на 02.11.м.г.

      - кражба на извънбордов двигател от лодка, спряна на пристана на р. Дяволска, осъществена на 03.11.м.г.

      - кражба на извънбордов двигател от лодка, спряна на пристана в Приморско, осъществена на 09.11.м.г.

      - кражба на извънбордов двигател от лодка, спряна на пристана в Приморско, осъществена на 09.11.м.г.

      Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.

         

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      На 28.01.т.г. в 13.15 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за кражба, осъществена от учебни работилници на професионална техническа гимназия, разположени в Южната промишлена зона в кв. «Победа». Констартирано е, че за времето от 25.01.т.г. до 28.01.т.г., чрез срязване на метална решетка на прозорец и последващо срязване с оксижен в областта на бравата на входната метална врата, е проникнато в учебните работилници, откъдето са откраднати : два заваръчни апарата заедно с бутилките, една кислородна бутилка, една бутилка за газ «пропан-бутан», медни намотки от друг заваръчен апарат, ел. кабели и други инструменти. Стойността на откраднатите вещи е в процес на уточняване. По случая е образувано досъдебно производство.

      На 28.01.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ на чекмедже на бюро, намиращо се в производителна кооперация «Септември» - Средец, е извършена кражба на сумата от 1 286 лв. в различни банкноти. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Средец.

           За времето от 25.01.т.г. до 28.01.т.г., чрез изкъртване на крило на PVC дограма е проникнато в клуб на БСП, намиращ се на партера в бл. 49 в бургаския комплекс “Славейков», откъдето е извършена кражба на настолен компютър и уеб камера / всичко на стойност около 500 лв./. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

      На 27.01.т.г. в 16.00 ч. в Четвърто Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за задържан мъж, проникнал в училище ,,Христо Ботев,, в с. Маринка - консаттирано е, че задържаният е 42 годишния С.К. от същото село, който чрез взломяване стъклото на прозорец на първия етаж и срязване халките на катинара на врата, водеща към столовата, е проникнал в училищната сграда, като е подготвил за изнасяне кухненски принадлежности. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР - Бургас.


Прочетено: 5054 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
палма майк Международен Семинар на фризьорите София Воробей от страха полез на стенку Машините на Леонардо Странджа Китен нощувки и квартири на ниски цени В очакване на жертвата МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ от прозореца Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development