Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Австрийци и корейци, заедно с „Черноморец – Бургас” в Анталия



01 Февруари 2010, Понеделник



Австрийският „Рапид” Виена и корейският Джи Парк са съседи на „акулите” в хотел Сенсимар. Спортният център се състои от два съседни хотела, които през зимния период приютяват десетки отбори от Централна и Западна Европа и Азия.

Австрийският  „Рапид” Виена и корейският Джи  Парк са съседи на „акулите” в  хотел  Сенсимар. Спортният център се състои от два съседни хотела, които през зимния период приютяват десетки отбори от Централна и Западна Европа и Азия. 

      Хотела  е открит само преди месеци и е  така оборудван, че да предоставя всичко необходимо за подготовка на елитните спортисти. Големи стаи със сателитна телевизия и плазмени екрани, безжичен интернет, големи тераси с изглед към морето, огромен фитнес, съоръжен с всички необходими уреди. Към хотела има изграден спа център за спортно възстановяване. Специално оформени са зали за разбор, които притежават мултимедийни екрани и флип чартове. В хотела не липсват и развлечения – билярдни маси, тенис на маса, зали за игра на шах, табла, монополи.

Още първия ден, макар и за кратко, поради натоварената си програма, футболистите можаха да видят типичните ориенталски танци, изпълнени от професионални танцьори в един от салоните на хотела. 

     Освен футболистите – в Сенсимар са отседнали  и голяма група немски туристи. При пристигането на „акулите”, те разпознаха веднага Фреди Бобич и Красимир Балъков и надълго си говориха с двамата. След вечеря на чаша кафе Бобич и Балъков приемаха поздравления от многобройните туристи, които се снимаха с тях и взеха автографи.  На не по-малко популярност тук се радва и Златко Янков, звезда на Бешикташ, превърнал се в един от любимците на футболната публика в Турция.  

     В съседство непосредствено до Сенсимар е разположен друг спортен хотел, който футболистите на „акулите”  обитаваха през миналата година –  Ксанте Ризорт. В него са отседнали три от младежките формации на Санкт Гален, отборът на Тюн, а от днес там се настани и тимът на Винтертур, с когото момчетата на Красимир Балъков ще изиграят контрола на 6 февруари.
 


Прочетено: 3180 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 аз Pepi Бургас, ФЛОРА 2009 аз Пристанище Приморско Флора Бургас 2009 Pepi Парк в Бургас, Младежки дом
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development