Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Отлично време за „акулите” за старта на тренировките



01 Февруари 2010, Понеделник



Първият тренировъчен ден от престоя на „Черноморец – Бургас” в Анталия започна с дъждовна утрин и силен вятър. Когато започна първата тренировка на отбора изглеждаше, че дъждът ще вали през целия ден, но още на петата минута от началото на заниманието, облаците се разкъсаха и изгря слънце.

Първият тренировъчен ден от престоя на „Черноморец  – Бургас” в Анталия започна  с дъждовна утрин и силен вятър. Когато започна първата тренировка на отбора изглеждаше, че дъждът ще вали през целия ден, но още на петата минута от началото на заниманието, облаците се разкъсаха и  изгря слънце. 

     До  края на заниманието времето бе отлично, а терена на който се подготвя отбора на „акулите”, перфектно подготвен. Красимир Балъков не пропусна да спомене факта, че само след няколко месеца, „Черноморец – Бургас” ще разполага с такава база, която е уникална не само за България, но и за региона. 

     В момента, когато „Черноморец” тренираше  на официалния терен, още четири отбора водиха занимания в непосредствена близост. В сравнение с миналата година, домакините от базата са направили два нови терена, както и специална ложа за журналисти и официални лица, които отразяват мачовете. Подобна е и идеята на ръководството на „акулите” относно базата „Гнездо на акули”. След първоначалното изграждане на трите терена – два естествени и един изкуствен, ще бъдат изградени още 2 или 3, които ще направят още по функционална тренировъчната база край Бургас.  


Прочетено: 2876 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Летния театър на Бургас primorec Цветя НЕБЕСЕН ПОГЛЕД Созопол pepi вместо сняг на Коледа pepi Странджа Гората pepi Подводен свят
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development