Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кой ще прави "Супер Бургас" - ясно до месец



03 Февруари 2010, Сряда


Автор: бургасинфо

Обединение "Плана - енергопроект хидроенергетика", Консорциум "Зона-ОД", Консорциум "Про АР 5" и Гражданско сдружение "Бургас Уотърфронт груп" са участниците в конкурса за "Прединвестиционно проучване на проекта за изграждане на "Зона за обществен достъп на интермодален пътнически терминал Морска гара, ЖП-гара и Автогара Бургас". Процедурата по отваряне на офертите на канидатите стартира днес. Това е първата публична процедура във връзка с изпълнението на подготвителните работи на проекта известен с името "Супер Бургас".

Обединение "Плана - енергопроект хидроенергетика", Консорциум "Зона-ОД", Консорциум "Про АР 5" и Гражданско сдружение "Бургас Уотърфронт груп" са участниците в конкурса  за "Прединвестиционно проучване на проекта за изграждане на "Зона за обществен достъп на интермодален пътнически терминал Морска гара, ЖП-гара и Автогара Бургас". Процедурата по отваряне на офертите на канидатите стартира днес. Това е първата публична процедура във връзка с изпълнението на подготвителните работи на проекта известен с името "Супер Бургас".

 

Офертите бяха отворени пред 9-членна комисия. Тя е сформирана със заповед на изпълнителния директор на "Зона за обществен достъп Бургас" АД Павел Маринов на база на член 34, ал.1 от Закона за обществените поръчки. Решението за откриване на процедурата е от 3.12.2009 год. Комисията е с председател Людмила Цонева - юристконсулт в Община Бургас и членове: Цветан Танев - главен юристконсулт на НК "Пътна инфраструктура", Георги Митовански - ръководител на УСНК в НК "Железопътна инфраструктура", Стоян Димитров - директор на териториално поделение на държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура", Златина Маркова - адвокат по договор, Мадлен Мутафян - старши юристконкулст в "Пристанище Бургас" АД, Николай Тюфекчиев - зам. главен стчетоводител в "Пристанище Бургас"АД, Калоян Костов - външен експерт.

 

Офертите бяха отворени пред двама наблюдатели от Неправителствена организация "Обединени сдружения за граждански контрол", съгласно меморандум за прозрачност при провеждане на обществени поръчки, подписан с МТИТС. От сдружението присъстваха неговият председател Цветан Ночев и Данчо Иванов. Комисията, както и представителите на фирмите, участващи с оферти, подписаха предварително декларации за конфрликт на интереси.  Срокът за определяне на победител е едномесечен.


Прочетено: 9653 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
до паркинга на Бургас, ФЛОРА 2009 Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Приятели Духовности Декабрь 2017 года Родното небе Бургас, ФЛОРА 2009 Преминаването забранено! Жълтурче Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development