Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Красимир Балъков: „На нито един от двата отбора няма да е лесно в този мач”



28 Март 2010, Неделя



Очаквам 90 футболни минути в Благоевград, сподели на пресконференция мениджърът на „Черноморец – Бургас” Красимир Балъков. Предполагам, че на стадиона ще има много публика, т. като с този мач се открива новия терен на отбора. Това ще се случи и при нас, но следващата седмица. И в този мач няма да може да разчитаме на Габриел и Далмо да Силва, които все още имат да наваксват в подготовката си. Пламен Крумов има болки в кръста и за него ще решаваме в последния момент. Тръгваме сутринта и планираме да направим една тренировка в Благоевград.

Очаквам 90 футболни минути в Благоевград, сподели  на пресконференция мениджърът на „Черноморец  – Бургас” Красимир Балъков. Предполагам, че на стадиона ще има много публика, т. като с този мач се открива новия терен на отбора. Това ще се случи и при нас, но следващата седмица.

      И в този мач няма да може да разчитаме  на Габриел и Далмо да Силва, които  все още имат да наваксват в  подготовката си. Пламен Крумов има болки в кръста и за него ще решаваме в последния момент. Тръгваме сутринта и планираме да направим една тренировка в Благоевград.

      Въпреки сгъстения цикъл от мачове сряда  събота, моите футболисти са добре  подготвени и нямам притеснения  относно физическата им подготовка. Смятам обаче, че все още Фернандес и Хектор Гонзалес, които до скоро лекуваха контузии, нямат необходимата подготовка да издържат до края.

      Траян Дянков и Николай Кръстев са интергрирани в отбора и няма проблеми да участват в мача. Те са се готвили напълно професионално с дублиращия отбор и може да се разчита на тях – добави наставникът на „акулите”. Времето се затопля, а с това и теренните стават все по-добри за футбол. Искаме да затвърдим добрите впечатления от последния мач с Мездра, затова ще играем на предела на възможностите си. 

      Пирин е един от добре представящите  се отбори в първенството. Имат опитен треньор, който умее да ги мотивира. Затова смятам, че ще се получи интересен  двубой – завърши мениджърът.
 


Прочетено: 3397 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА kq тия бански нищо не скриват... Дива свиня зад решека Цвят на череша с пчели Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Конкурс прическа Бургас 2009 От моста в Слънчев Бряг ПОЛКОВНИКА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development