Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

БМЧК и Ротаракт Клуб Бургас подариха великденско тържество на деца



30 Март 2010, Вторник



Да събереш 20 деца, толкова различни от нормалните и в същото време толкова еднакви... Да видиш засмяните лица и искрите в очите им си струва! Защо? Отговорът е лесен: Защото така! Защото това са деца, които оценяват всеки радостен миг и в неподправеността си доставят радостни мигове на хората около тях! Като всички малки деца, и децата от Центъра за социална рехабилитация "Св. Николай Чудотворец", имат нужда от радост.

Да събереш 20 деца, толкова различни от нормалните и в същото време толкова еднакви... Да видиш засмяните лица и искрите в очите им си струва! Защо? Отговорът е лесен: Защото така! Защото това са деца, които оценяват всеки радостен миг и в неподправеността си доставят радостни мигове на хората около тях!

Като всички малки деца, и децата от Центъра за социална рехабилитация "Св. Николай Чудотворец", имат нужда от радост.
Затова, на 29 март доброволци на Български младежки Червен кръст – Бургас и Ротаракт клуб Бургас организираха малък празник за тях.

Тържеството се състоя в социалната трапезария на БЧК с любезното спонсорство на младите ротарианци и бе породено от благородната идея да подарим на децата в неравностойно положение едно забавно великденско парти с много шоколадови изненади, танци и игри.

За доброто настроение на малчуганите се погрижиха аниматорите от „Смарти парти”.























Прочетено: 4676 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж3 Попрошайка воробей Kapoto созопол морето и ние Флора Бургас 2009 Tiffi Shop Az sym ot Burgas Заслон в местност Живия огън Декоративни дървени конструкций
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development