Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Гностик Интензив – любовна среща със съдбата16 Юни 2010, СрядаЗа втори път в България, на 20 юни 2010 г. в гр. Бургас ще се проведе семинар по Гностик Интензив. Водещ-инструктор е психологът и хипнотерапевт Красимир Георгиев, специалист в областта на енергийната психология и създател на дихателната техника Woodrose Breathing. Гностик Интензив - това е най-бързият начин за получаване на директно Изживяване на Истината за себе си. От ранното детство ние разполагаме само с косвен опит. Когато някой ти говори има процес на слушане и процес на разбиране.

За втори път в България, на 20 юни 2010 г.  в гр. Бургас ще се проведе семинар по Гностик Интензив. Водещ-инструктор е психологът и хипнотерапевт Красимир Георгиев, специалист в областта на енергийната психология и създател на дихателната техника WoodroseBreathing.

Гностик Интензив - това е най-бързият начин за получаване на директно Изживяване на Истината за себе си.  От ранното детство ние разполагаме само с косвен опит. Когато някой ти говори има процес на слушане и процес на разбиране. По този начин ти получаваш опита какво този човек иска да ти съобщи. Разумът е съвкупност от всичките ни погрешно разбрани преживявания, травми, неприятни изживявания, незавършени цикли, неизказани намерения и неизпълнени желания. Веднага щом като поискаме да изживеем нещо, вместо Директно Изживяване на това нещо ние получаваме съдържанието на нашия  разум, реактивирано.

Например когато искаме да изживеем себе си, когато в ума ни назрее въпроса ”Кой съм Аз?” вместо Директно изживяване на себе си, ние получаваме всички неща които сме научили от родителите и роднините си, които сме учили в училище или сме прочели в книгите, чули от други хора или научили от авторитети. Ние получаваме всички видове косвени преживявания.

И така единствения начин да получим Гносис или Просветление или Директно Изживяване на Истината на извечния въпрос “Кой съм Аз” е да изпразним съдържанието на разума. Когато постигнем тази празното Директното Изживаване на Истината се случва спонтанно и естествено. А специалната техника на Гностик Интензив прави точно това.

В древността Просветлението изисквало човек да посвети целия си живот на това: неотстъпчивост и твърдост във всекидневието, в семейството, отказ от цели и амбиции. Най-добрия пример за това е Буда. Той постига Просветление след 8 години безспирна медитация. Неговото Просветление било пълно. Той получил Директно Изживяване за себе си, за човечеството, за живота, за всичко...

В средата на миналия век  Charles Berner открива, че е по-ефективно да се работи по двойки и групи отколкото индивидуално. И създава Enlightenment Intensive. Двама души биха могли да медитират и комуникират един с друг по свой начин. Логиката на това заключение е много проста: работейки по двойки, ние имаме две съзнания срещу едно несъзнавано. Други откриват, че най-ефективния метод е комбинирането на медитация с комуникация, защото такъв метод най-бързо изпразва разума от съдържанието.

За да практикуваш  Гностик Интензив не е нужно да променяш каквото и да било в живота си. Не трябва да ходиш в пещера в Хималайте или окултни училища и организации. След интензива животът продължава по старо му. Но участниците вече са много по-осъзнати за себе си, за другите, за живота, за Бог и за всичко останало.

И така, всичко зависи от теб!

Красимир Георгиев, със съдействието на Център за психологическо консултиране “DeAnima” Ви кани на еднодневен  Гностик Интензив.


Максимален брой участници: 16 (с предварително записване)
Такса за участие: 100 лева

Телефони за записване и допълнителна информация:
0897 788877 - Тина Джангозова
0888 759171 - Даниела Пехливанян

 

Прочетено: 9151 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
парцалки 3 деца Хебел ремонтира,кормилна система Машините на Леонардо pepi Стив и аз Бургас-моста аЗ В  АНГЛИЯ Театър за драма. опера и балет, Бургас 6 моите цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development