Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Гностик Интензив – любовна среща със съдбата



16 Юни 2010, Сряда



За втори път в България, на 20 юни 2010 г. в гр. Бургас ще се проведе семинар по Гностик Интензив. Водещ-инструктор е психологът и хипнотерапевт Красимир Георгиев, специалист в областта на енергийната психология и създател на дихателната техника Woodrose Breathing. Гностик Интензив - това е най-бързият начин за получаване на директно Изживяване на Истината за себе си. От ранното детство ние разполагаме само с косвен опит. Когато някой ти говори има процес на слушане и процес на разбиране.

За втори път в България, на 20 юни 2010 г.  в гр. Бургас ще се проведе семинар по Гностик Интензив. Водещ-инструктор е психологът и хипнотерапевт Красимир Георгиев, специалист в областта на енергийната психология и създател на дихателната техника WoodroseBreathing.

Гностик Интензив - това е най-бързият начин за получаване на директно Изживяване на Истината за себе си.  От ранното детство ние разполагаме само с косвен опит. Когато някой ти говори има процес на слушане и процес на разбиране. По този начин ти получаваш опита какво този човек иска да ти съобщи. Разумът е съвкупност от всичките ни погрешно разбрани преживявания, травми, неприятни изживявания, незавършени цикли, неизказани намерения и неизпълнени желания. Веднага щом като поискаме да изживеем нещо, вместо Директно Изживяване на това нещо ние получаваме съдържанието на нашия  разум, реактивирано.

Например когато искаме да изживеем себе си, когато в ума ни назрее въпроса ”Кой съм Аз?” вместо Директно изживяване на себе си, ние получаваме всички неща които сме научили от родителите и роднините си, които сме учили в училище или сме прочели в книгите, чули от други хора или научили от авторитети. Ние получаваме всички видове косвени преживявания.

И така единствения начин да получим Гносис или Просветление или Директно Изживяване на Истината на извечния въпрос “Кой съм Аз” е да изпразним съдържанието на разума. Когато постигнем тази празното Директното Изживаване на Истината се случва спонтанно и естествено. А специалната техника на Гностик Интензив прави точно това.

В древността Просветлението изисквало човек да посвети целия си живот на това: неотстъпчивост и твърдост във всекидневието, в семейството, отказ от цели и амбиции. Най-добрия пример за това е Буда. Той постига Просветление след 8 години безспирна медитация. Неговото Просветление било пълно. Той получил Директно Изживяване за себе си, за човечеството, за живота, за всичко...

В средата на миналия век  Charles Berner открива, че е по-ефективно да се работи по двойки и групи отколкото индивидуално. И създава Enlightenment Intensive. Двама души биха могли да медитират и комуникират един с друг по свой начин. Логиката на това заключение е много проста: работейки по двойки, ние имаме две съзнания срещу едно несъзнавано. Други откриват, че най-ефективния метод е комбинирането на медитация с комуникация, защото такъв метод най-бързо изпразва разума от съдържанието.

За да практикуваш  Гностик Интензив не е нужно да променяш каквото и да било в живота си. Не трябва да ходиш в пещера в Хималайте или окултни училища и организации. След интензива животът продължава по старо му. Но участниците вече са много по-осъзнати за себе си, за другите, за живота, за Бог и за всичко останало.

И така, всичко зависи от теб!

Красимир Георгиев, със съдействието на Център за психологическо консултиране “DeAnima” Ви кани на еднодневен  Гностик Интензив.


Максимален брой участници: 16 (с предварително записване)
Такса за участие: 100 лева

Телефони за записване и допълнителна информация:
0897 788877 - Тина Джангозова
0888 759171 - Даниела Пехливанян

 





Прочетено: 9207 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ Пристанище Приморско Предлагаме инкубатори за люпене на яйца pepi За Майсторите!!!!!!! лека вечер камини всичко за отопланието оферта заем Компасът на ул. Aerogara Byrgas Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development