Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Серж Танкиан излиза на сцената на SPIRIT of Burgas в компанията на ... бургаски музиканти12 Август 2010, ЧетвъртъкЕдин от най-очакваните артисти на тазгодишното издание на SPIRIT of Burgas – фронтменът на легендарните System Of A Down – Серж Танкиан ще докаже, че рокът е симфония, но не без помощта на ... бургаски музиканти. Това ще стане в третия ден на наближаващия с пълна сила тридневен музикален фестивал, когато Серж Танкиан ще излезе на сцената заедно с 8 класически музиканти от Оперно-филхармоничното дружество в града.

Един от най-очакваните артисти на тазгодишното издание на SPIRIT of Burgas – фронтменът на легендарните System Of A Down – Серж Танкиан ще докаже, че рокът е симфония, но не без помощта на ... бургаски музиканти. Това ще стане в третия ден на наближаващия с пълна сила тридневен музикален фестивал, когато Серж Танкиан ще излезе на сцената заедно с 8 класически музиканти от Оперно-филхармоничното дружество в града.
Бургаските музиканти ще бъдат „въоръжени” с 2 валдхорни, 2 виолончела и 4 цигулки, чрез които ще пресъздадат оригиналното звучене на парчетата от 2-та самостоятелни албума на нестандартния рок вокалист.
Класическото звучене е неизменна част от последния солов проект на изпълнителя - „Imperfect Harmonies”, който е записан с оркестър, а през миналата година Танкиян пусна и концертния „Elect The Dead Symphony”,  записан също със симфоничен оркестър по време на едно от шоутата  му в Австралия.
Прочетено: 2893 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Созопол Пожарната в Бургас водопадите край с .Стоилово.JPG Стилът на знаменитостите Арина Тухлена селска къща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development