Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

звезди излизат на XXV Международен Турнир „Купа Бургас 2010”



30 Август 2010, Понеделник



Най-добрата младежка двойка в латиноамериканските танци Иван Карастоянов – Никол Николова от КСТ „Бургас 75” ще атакува челната десетица на световната рейтинг листа. Това ще стане на предстоящия в края на идващата седмица най-голям международен турнир у нас - IDSF International Open „Купа Бургас 2010”. За първи път тази година за младежи от 17 до 19 г. ще се проведе открит турнир, който носи точки за световната ранглиста. В момента Иван и Никол заемат престижното 12-то място в класацията на Международната федерация по спортни танци /IDSF/ с 210 точки, което е най-големият успех за българска младежка двойка. Участието на талантливите възпитаници на Бургаския клуб в турнира „у дома” ще им даде възможност да спечелят нови точки в актива си и да се придвижат напред в световната класация.

Никол и Иван атакуват Топ 10 на IDSF

Невръстни звезди излизат на XXV Международен Турнир „Купа Бургас 2010”

Най-добрата младежка двойка в латиноамериканските танци Иван Карастоянов – Никол Николова от КСТ „Бургас 75” ще атакува челната десетица на световната рейтинг листа. Това ще стане на предстоящия в края на идващата седмица най-голям международен турнир у нас - IDSF International Open „Купа Бургас 2010”.
За първи път тази година за младежи от 17 до 19 г. ще се проведе открит турнир, който носи точки за световната ранглиста. В момента Иван и Никол заемат престижното 12-то място в класацията на Международната федерация по спортни танци /IDSF/ с 210 точки, което е най-големият успех за българска младежка двойка. Участието на талантливите възпитаници на Бургаския клуб в турнира „у дома” ще им даде възможност да спечелят нови точки в актива си и да се придвижат напред в световната класация.
Пред публиката в зала „Младост” ще излязат и две вече звездни невръстни двойки. В категорията Деца до 11 години ще се състезават Илия Добрев – Адриана Ангелова и Георг Киряков – Христиана Бургазлиева.
Последният успех на Илия и Адриана бе буквално преди дни, когато спечелиха трето място и бронзов медал от Открития шампионат на Германия в конкуренцията на 90 двойки от цял свят. С великолепното си класиране малчуганите дублираха бронзовия си медал от турнира в Блекпуул.
Преди  месец пък Георг и Христиана се окичиха с шампионската титла на Южноевропейското първенство, проведено в Аласио, Италия. На него Киряков-Бургазлиева надделяха над всички свои конкуренти от половината континент.






Купа Бургас

Купа Бургас
Прочетено: 3416 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Неизползваната жп линия в парк Конкурс прическа Бургас 2009 Машините на Леонардо Тройката, паметника GRAPHILLA 2009, Бургас Spirit of Burgas Български секс магазин pepi врабец След баня самолет червено
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development