Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Общото събрание на акционерите гласува кадрови промени в Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас”



31 Август 2010, Вторник



Общото събрание на акционерите на „Черноморец-Бургас” изслуша днес доклада на председателя на Съвета на директорите Митко Събев за дейността на дружеството през 2009 г. Приет бе докладът на регистрирания одитор Делойт Одит ООД за извършената проверка и беше направена заверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2009 г. Общото събрание отново назначи Делойт Одит за одитор по проверката и заверката на годишния финансов отчет за 2010 г.

Общото събрание на акционерите на „Черноморец-Бургас” изслуша днес доклада на председателя на Съвета на директорите Митко Събев за дейността на дружеството през 2009 г.

Приет бе докладът на регистрирания одитор Делойт Одит ООД за извършената проверка и беше направена заверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2009 г. Общото събрание отново назначи Делойт Одит за одитор по проверката и заверката на годишния финансов отчет за 2010 г.
 
Членовете на Съвета на директорите бяха освободени от отговорност за дейността си през 2009 г. Гласувано беше излизането от ръководния орган на Фреди Бобич, Георги Танев, Станимир Апостолов и Стамен Чолаков, а за нови членове бяха приети италианецът Джан Пиеро Персикети, сърбинът Душан Буковац, Атанас Пайташев и Михаил Хаджиянев. Двамата чужденци влизат в състава на ръководния орган по предложение на „Петрол Холдинг”, а Пайташев и Хаджиянев са гласувани от общинския съвет. Персикети заема поста и на изпълнителен директор.

Общото събрание на акционерите взе решение за предприемане на действия по преобразуване на дружеството по реда на Търговския закон, чрез отделяне на част от имуществото на дружеството – спортен комплекс „Черноморец” и преминаването му към новоучреденото дружество с предмет на дейност: изграждане, управление и стопанисване на спортен комплекс „Черноморец” с акционери „Петрол Холдинг” АД и Община Бургас при равно участие в капитала и възлагане на управлението му на специалисти в областта на изграждането и управлението на недвижими имоти.




Прочетено: 2625 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Слънчев бряг не е само строителен обект Театър за драма. опера и балет, Бургас На лодката pepi Синята пеперудка Созопол флора 2008 Ботева лека вечер Пролет преди листата Странджа през есента Богориди, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development