Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Алпийският свят на Milka пристига в Бургас на 14 септември



Ключови думи: Milka, Milka Burgas, Бургас
10 Септември 2010, Петък



Алпийският свят на Milka ще гостува в България от 4-ти до 19-ти септември като част от голямото европейско турне на марката. Вълшебството на Алпите ще се разкрие за любителите на най-нежното шоколадово удоволствие в осем български града – София, Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. В Бургас изложбата ще отвори врати на 14-ти септември, на пл. „Тройката”. Големият лилав камион на Milka ще пренесе чара на Алпите в градската среда. Посетителите ще могат да се потопят в атмосферата на Алпийския свят и да се откъснат от ежедневието, докато се наслаждават на приятни игри и забавления.

Алпийският свят на Milka ще гостува в България от 4-ти до 19-ти септември като част от голямото европейско турне на марката. Вълшебството на Алпите ще се разкрие за любителите на най-нежното шоколадово удоволствие в осем български града – София, Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. В Бургас изложбата ще отвори врати на 14-ти септември, на пл. „Тройката”.
Големият лилав камион на Milka ще пренесе чара на Алпите в градската среда. Посетителите ще могат да се потопят в атмосферата на Алпийския свят и да се откъснат от ежедневието, докато се наслаждават на приятни игри и забавления.
 
След незабравимите мигове за хилядите приятели на шоколада по време на Алпийското турне през 2008 година, Milka отново ще посети своите почитатели в България. За да почете това приятелство, Milka изпраща и своя Алпийски посланик, който ще връчи специална грамота, с която всеки един от градовете ще стане част от „Алпийския свят на Milka” и негов приятел.
 
Milka градчето ще бъде отворено за малки и големи от 10.00 до 19.00 часа. Много изненади и забавления ще направят преживяването на всички гости незабравимо. Всеки ще може да отнесе вкъщи частица от магията на Алпите. Очаква се над 50 000 души да посетят и да се насладят на Алпийския свят на Milka.
Алпийската природа:
Пресъздавайки магическата атмосфера на Алпите, Milka показва на посетителите красотата и хармонията в природата, и напомня за отговорността на всеки за нейното опазване. В Алпийския свят на Milka гостите ще могат да впрегнат всичките си сетива и да усетят вълшебството на планината. Посетителите ще могат да вдъхнат аромата на борови клонки и диви къпини, да усетят мекия допир на горски мъх и на козината на мармот. Любителите на нежния шоколад ще могат да го опитат с хрупкава бисквитка от шоколадовия фонтан.



Прочетено: 4512 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Професионални Кокили!!! Бургас Стара къща на ул. Welcome Кой си изгуби мидите? Неизползваната жп линия в парк ЛРД Дантела информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development