Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Съдът в Бургас ще се произнесе по делото срещу бившия полицай Петко Лисичков



13 Септември 2010, Понеделник


Автор: Божана ПЕТРОВА

Бургаският окръжен съд ще се произнесе по делото срещу бившия полицай Петко Лисичков, предаде репортер на радио „Фокус”- Бургас. Присъдата ще бъде прочетена в 13 часа днес. В петък съдът изслуша пледоариите на адвокатите на обвиняемия, на прокуратурата, както и на частното обвинение. Прокурорът по делото поиска обвиняемият да бъде настанен в затворническо общежитие от открит тип при общ режим за срок от две години и шест месеца и да се уважи гражданският иск в размер, определен от закона.

Бургаският окръжен съд ще се произнесе по делото срещу бившия полицай Петко Лисичков, предаде репортер на радио „Фокус”- Бургас. Присъдата ще бъде прочетена в 13 часа днес. В петък съдът изслуша пледоариите на адвокатите на обвиняемия, на прокуратурата, както и на частното обвинение. Прокурорът по делото поиска обвиняемият да бъде настанен в затворническо общежитие от открит тип при общ режим за срок от две години и шест месеца и да се уважи гражданският иск в размер, определен от закона. От своя страна адвокатът на бащата на Калоян Стоянчов - Елена Петрова поиска на Лисичков да се наложи наказанието в максималния му размер - 5 години, както и да се уважи гражданският иск в размер на 500 000 лева. По думите на Петрова деянието, което е извършил Лисичков, е с изключително висока степен на обществена опасност. Защитата на Лисичков поиска от съда да постанови оправдателна присъда по повдигнатото му обвинение, както и гражданският иск да остане без уважение. „Не се гордея, че съм отнел човешки живот, но това беше единственият начин да запазя своя. Ще помоля да бъда оправдан. Невинен съм”, каза Лисичков пред съда. На Лисичков е повдигнато обвинение за това, че умишлено е умъртвил Калоян Стоянчов – Големия Риж, като деянието е извършено при превишаване пределите на неизбежната отбраната.


Прочетено: 2760 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
http://rosengeorgiev.com Първа пролет наближава, кокичета в двора жълто и сиво Стилът на знаменитостите Флора Бургас 2009 приятелки Конкурс прическа Бургас 2009 ЛОНДОН АЗ Бургас, ФЛОРА 2009 Бургаският кей Бургас-моста
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development