Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Трите мечки грабнаха титлата Национален шампион на Каменица ФЕНкупа 2010 ....



13 Септември 2010, Понеделник



„Трите мечки” – Шумен станаха шампиони в осмото издание на Каменица Фенкупа 2010. Тази събота и неделя на стадион „Берое” - изкуствен терен, 24 отбора от цялата страна премериха сили в последните, решаващи мачове за титлата Национален шампион.

„Трите мечки” – Шумен станаха шампиони в осмото издание на Каменица Фенкупа 2010. Тази събота и неделя на стадион „Берое” - изкуствен терен, 24 отбора от цялата страна премериха сили в последните, решаващи мачове за титлата Национален шампион.

 «Трите мечки» Шумен извоюваха първото място в изключително оспорван двубой с «Бафана-Бафана» от Севлиево. Срещата приключи с краен резултат 7:6 след изпълнение на дузпи и равенство в редовното време – 1:1. На трета позиция се наредиха «Куршумите» от Троян, а на четвърта останаха «BMB» - Севлиево.

Националният шампион грабна Голямата награда на Турнира – посещение на най-атрактивното дерби „Барселона” – „Реал” Мадрид на стадион „Камп Ноу”. Това е втората титла за „Трите мечки” след триумфа им през 2007 г.

Организаторите от Каменица АД връчиха и три индивидуални награди. За най-спортсменски отбор бе избран «Ремиза» - Стара Загора. Най-добър вратар стана Павел Панчев от «Бафана-Бафана» - Севлиево. Стойко Стойков от шампионите «Трите мечки» - Шумен пък беше избран за най-атрактивен играч.

Преди старта на финалния мач, се изигра и демонстрационна среща, в която организаторите от Каменица АД и техните партньори от adidas се наложиха с 2:1 над тима на медиите.

Тази година битката за титлата бе още по-оспорвана заради два пъти по-големият брой отбори, които участваха във Финала. В заключителния етап на Каменица ФЕНкупа 2010 участваха 24 отбора от София, Благоевград, Пловдив, Димитровград, Шумен, Бургас, Гарово, Севлиево, Монтана, Русе, Плевен, Троян, Стара Загора. Промяна в регламента на осмото издание на Каменица ФЕНкупа 2010 даде право и на класираните на второ място тимове в регионалните зонални кръгове да се борят за шампионската титла заедно със заелите първото място отбори.

Допълнителен стимул и страст за победа за участниците във Финала на Каменица ФЕНкупа 2010 бе и пълната професионална екипировка на adidas, в която те играха за Шампионската титла. Световният бранд, партньор на FIFA и UEFA, тази година е част от атмосферата и духа и на Каменица ФЕНкупа 2010 и предостави за играчите във Финала обувки, кори, чорапи, шорти и фланелка от най-високия клас на марката.

Партньор на Каменица ФЕНкупа 2010 е и Българският олимпийски комитет, а мотото, което мотивира играчите да дадат най-доброто от себе си по пътя към победата е: „Играйте за футбола, победете за отбора”.


Прочетено: 4509 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 KST Bourgas 1975 pepi созопол евро 2008 синьо Мой хороший знакомый из Бургаса pepi МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО ШПАКЛОВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ STORCH-AIRLESSCO SL1100 Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан жълто и сиво
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development