Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Трите мечки грабнаха титлата Национален шампион на Каменица ФЕНкупа 2010 ....



13 Септември 2010, Понеделник



„Трите мечки” – Шумен станаха шампиони в осмото издание на Каменица Фенкупа 2010. Тази събота и неделя на стадион „Берое” - изкуствен терен, 24 отбора от цялата страна премериха сили в последните, решаващи мачове за титлата Национален шампион.

„Трите мечки” – Шумен станаха шампиони в осмото издание на Каменица Фенкупа 2010. Тази събота и неделя на стадион „Берое” - изкуствен терен, 24 отбора от цялата страна премериха сили в последните, решаващи мачове за титлата Национален шампион.

 «Трите мечки» Шумен извоюваха първото място в изключително оспорван двубой с «Бафана-Бафана» от Севлиево. Срещата приключи с краен резултат 7:6 след изпълнение на дузпи и равенство в редовното време – 1:1. На трета позиция се наредиха «Куршумите» от Троян, а на четвърта останаха «BMB» - Севлиево.

Националният шампион грабна Голямата награда на Турнира – посещение на най-атрактивното дерби „Барселона” – „Реал” Мадрид на стадион „Камп Ноу”. Това е втората титла за „Трите мечки” след триумфа им през 2007 г.

Организаторите от Каменица АД връчиха и три индивидуални награди. За най-спортсменски отбор бе избран «Ремиза» - Стара Загора. Най-добър вратар стана Павел Панчев от «Бафана-Бафана» - Севлиево. Стойко Стойков от шампионите «Трите мечки» - Шумен пък беше избран за най-атрактивен играч.

Преди старта на финалния мач, се изигра и демонстрационна среща, в която организаторите от Каменица АД и техните партньори от adidas се наложиха с 2:1 над тима на медиите.

Тази година битката за титлата бе още по-оспорвана заради два пъти по-големият брой отбори, които участваха във Финала. В заключителния етап на Каменица ФЕНкупа 2010 участваха 24 отбора от София, Благоевград, Пловдив, Димитровград, Шумен, Бургас, Гарово, Севлиево, Монтана, Русе, Плевен, Троян, Стара Загора. Промяна в регламента на осмото издание на Каменица ФЕНкупа 2010 даде право и на класираните на второ място тимове в регионалните зонални кръгове да се борят за шампионската титла заедно със заелите първото място отбори.

Допълнителен стимул и страст за победа за участниците във Финала на Каменица ФЕНкупа 2010 бе и пълната професионална екипировка на adidas, в която те играха за Шампионската титла. Световният бранд, партньор на FIFA и UEFA, тази година е част от атмосферата и духа и на Каменица ФЕНкупа 2010 и предостави за играчите във Финала обувки, кори, чорапи, шорти и фланелка от най-високия клас на марката.

Партньор на Каменица ФЕНкупа 2010 е и Българският олимпийски комитет, а мотото, което мотивира играчите да дадат най-доброто от себе си по пътя към победата е: „Играйте за футбола, победете за отбора”.


Прочетено: 4555 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Париж - моста на Александър 3-ти Коктейл Машините на Леонардо димитров ден Йордановден 2011, Бургас - от Тина Ирис орел Pepi От моста в Слънчев Бряг Родното небе
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development