Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец-Бургас и Сливен направиха нулево реми



14 Септември 2010, Вторник



В последен мач от 6-ия кръг на първенството в „А” група „Черноморец-Бургас” и „Сливен” завършиха наравно – 0:0. „Акулите” изиграха домакинството си на стадион „Хаджи Димитър” в града на 100-те войводи, тъй като на „Лазур” в Бургас тече рехабилитация на тревното покритие.

В последен мач от 6-ия кръг на първенството в „А” група „Черноморец-Бургас” и „Сливен” завършиха наравно – 0:0. „Акулите” изиграха домакинството си на стадион „Хаджи Димитър” в града на 100-те войводи, тъй като на „Лазур” в Бургас тече рехабилитация на тревното покритие.

През първото полувреме съперниците си размениха по няколко опасни положения пред двете врати.  Черноморци  могат да съжаляват за опасни изстрели край вратата на Дос Сантос и на два пъти на Йохен Зайц.

Шест минути след почивката Адриан Фернандес пропусна от чиста позиция. В средата на полувремето Явор Иванов от тима на „Сливен” стреля силно от 30-ина метра и след намесата на Борел топката се отби от левия страничен стълб. Отлично в игра като резерва се включи новото попълнение на черноморци Муса Коита, който увеличи мощта и остротата на атаката. Именно таранът нанесе коварен удар с глава в 71-вата минута, но вратарят Караманов спаси. Минути по-късно и Марсио Нуно се размина на косъм с откриване на резултата. В 79-ата минута централният нападател на „войводите” Деян Христов шутира опасно от фаул, но Борел отби. В продължението на редовното време резервата Мартин Тошев можеше да донесе трите точки за символичните домакини, но пропусна от удобна позиция.

С 14 точки „акулите” са втори във временното класиране и на 18 септември /събота/ гостуват в 7-мия кръг от първенството на „А” група на  „Литекс” в Ловеч.





Черноморец

Черноморец
Прочетено: 2555 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лятото бургаска среща майк кафето ми МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND водопадите край с .Стоилово.JPG kq Забранено за нудисти vvz Странджа през есента
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development