Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Книга за Звездец с бургаска премиера



26 Септември 2010, Неделя



Новата книга на Панайот Маджаров “Под небесния връх” ще има своята бургаска премиера. Книгата е резултат на задълбочено краеведческо-етнографско проучване за миналото на село Звездец и е седма по ред в творчеството на автора.

          Новата книга на Панайот Маджаров “Под небесния връх” ще има своята бургаска премиера. Книгата е резултат на задълбочено краеведческо-етнографско проучване за миналото на село Звездец и е седма по ред в творчеството на автора.
          Панайот Маджаров е известен като писател на книги с патриотична тематика, между които известни са “Въстанието в Одринско”, “Да положиш душата си за народа”, “Животът на източно-тракийските българи в техните песни и разкази”, “Свято съзаклятие” и др. Темите за Преображенското въстание, страданията на бежанците след Междусъюзническата война, фолклорът на странджанци неизбежно са отразени и в изследването “Под небесния връх”, носещо подзаглавие “Книга за миналото на село Гьоктепе, днешното село Звездец”. И тук Панайот Маджаров, роден и отраснал в Звездец, ни поднася, скромно и с много обич, най-доброто от таланта си.
         „Под небесния връх” ще бъде представена на 27.09.2010 г, понеделник, от 18:30 часа, в Областната управа – зала І етаж




Прочетено: 2871 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Машините на Леонардо За Майсторите!!!!!!! витраж5 камини Мебелна Фабрика ДИЕЗ Осенний натюрморт Пожарната в Бургас парцалки 3 Река Сена, Париж от Бутик Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development