Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Черноморец-Бургас” повали „Славия” в пряк двубой за челните места



28 Септември 2010, Вторник



„Черноморец - Бургас” се поздрави с изключително ценна победа в пряк двубой с конкурент за челните места в класирането. С перфектна тактика на мениджъра Красимир Балъков и пълно себераздаване на всички футболисти на „Лазур” с 2:1 беше повален отборът на „Славия”. Последният мач от 8-мия кръг на шампионата в „А” група се игра пред точно 9 513 зрители. Броят им беше отчетен от електронните пропускателни устройства на стадиона.

„Черноморец - Бургас” се поздрави с изключително ценна победа в пряк двубой с конкурент за челните места в класирането. С перфектна тактика на мениджъра Красимир Балъков и пълно себераздаване на всички футболисти на „Лазур” с 2:1 беше повален отборът на „Славия”.  Последният мач от 8-мия кръг на шампионата в „А” група се игра пред точно 9 513 зрители. Броят им беше отчетен от електронните пропускателни устройства на стадиона.

„Акулите” започнаха с гол от съблекалнята. Улесни ги халфът на „белите” Радослав Димитров, който порази собствената си мрежа с глава след неразбирателство с вратаря Стефано Кунчев още в 1-вата минута. И след откриването на резултата домакините продължиха да притискат объркания си противник. Пропуски обаче направиха Мартин Тошев и Енис Хайри, а опасни шутове на Марсио Нуно и Дос Сантос профучаха на сантиметри от целта. Веднъж и Кунчев направи невероятно спасяване след удар с глава на Адриан Фернандес. Логичното се случи три минути преди почивката. Хайри удвои след корнер и разбъркване.

Само три минути след почивката влезлият като резерва Тодор Колев намали резултата и върна интригата. До края обаче черноморци не допуснаха друга конфликтна ситуация пред вратаря Паскал Борел, като не пропускаха да контраатакуват опасно. Последваха нови пропуски и добри изяви на Кунчев, а след „падащ лист” на капитана Траян Дянков топката срещна десния страничен стълб.

С 18 точки „Черноморец-Бургас” излезе на 3 - то място в класирането. Същият точков актив, но по-добра голова разлика има вторият „Локомотив” /Сф/, а лидер е „Левски” с 21 точки.

          В следващия, 9-и, кръг от първенството на „А” група „акулите” гостуват на „Монтана”. Мачът е на 3 октомври /неделя/ от 16 часа.




Прочетено: 2618 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Краси Конкурс прическа Бургас 2009 Странджа, старите дървета ПЕПИ Три девойки ученички Община Бургас Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани Spirit of Burgas приятелки Предлагаме инкубатори за люпене на яйца
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development