Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Facebook с три нови врътки07 Октомври 2010, Четвъртък


Автор: Иво Петров

Фейсбук е на път да се превърне в ксерокс и самотен бегач като гугъл. Днес момчетата обявиха три важни нови врътки. Твърдят, че ще има начин потребителят да свали цялата своя фейсбукска информация, ще има нов dashboard за приложенията (което не е много интересно) и нещо като група щяло да смени списъците. Каквото и да направят ще става все по-засукано. Накрая ще се появи нещо, което замени бук-а след фейс, но мутренското ще остане.

Фейсбук е на път да се превърне в ксерокс и самотен бегач като гугъл.
Днес момчетата обявиха три важни нови врътки.
Твърдят, че ще има начин потребителят да свали цялата своя фейсбукска информация, ще има нов dashboard за приложенията (което не е много интересно) и нещо като група щяло да смени списъците.
Каквото и да направят ще става все по-засукано. Накрая ще се появи нещо, което замени бук-а след фейс, но мутренското ще остане.

Та: щяло (вече било можело) всичко да се сваля в един файл.
прозвуча интересно. Теоретично става. Казват, че вчера трябва вече да е вървяло. Не го открихме.

Нов Dashboard за приложенията. Говорихме снощи и решихме, че когато една дума се използва както от гугъл аналитикс и уебмастърстулс, така и от фейсбук, ще прескачаме всичко за нея. Освен това реджектваме всички апликейшънс.

Mark Zuckerberg се е изцепил нещо за сигурността на данните, но щом напишете ЕГН-то си и видите, че самите Институции го публикуват в нет-а, както ви пука за гръдната обиколка на леля ви.

Списъците са третият обект с промени
Според младия Марк, почти никой не изпозлва опцията списъци (lists) и затова ще правят там някакви неща. Това беше една полезна функцийка. Така обаче мислели само 5%.
Хайде със здраве! Много журналя, много чудо в този мутренския тефтер.


Прочетено: 2191 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пожарната в Бургас Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ Spirit of Burgas Бургаска къша Декоративната кула до хотел Републиканска след ремонта Аз в Лондон Лутън Декабрь 2017 года Ремонт носачи Казанлък Бургаският кей Алеята-Бургас хотел
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development