Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кметът на Несебър пледира приемственост



09 Октомври 2010, Събота



Николай Димитров: В Несебър доразвихме доста добри практики за тези три години от мандата

Един от моите приоритети е приемствеността. Доста добри практики в Несебър доразвихме за тези три години от мандата. Това каза пред Агенция „Фокус” кметът на Несебър Николай Димитров. Като пример той даде довършването на трети и четвърти етаж на здравната къща, която е започнала да се строи в предния мандат. „Довършихме паметника в началото на града, доразвихме парка. С бившите кметове на Несебър – Андрей Сариев, Васил Киров – работим добре и винаги се отзовават на моите питания. Според мен, неудачно беше озеленяването на общината. То се правеше от части фирми, аз прекратих тази практика и в момента озеленяването се осъществява от БКС в Несебър като за много по-малко пари озеленяваме много по-голяма площ”, обясни още кметът на Несебър. Като недобра практика, наследена от неговите предшественици, Николай Димитров посочи паркингите, които са били стопанисвани от частни фирми. „Паркингите си ги взехме от частните фирми. Ние поддържаме малко по-евтини цени, за да може тези паркинги да бъдат подпомагаща дейност на туризма. Например, преди в Стария град на паркинга нямаше много хора, защото паркингът беше в окаяно състояние. Ние започнахме да го поддържаме и вече в Стария град има много повече туристи”, каза още той. Димитров обясни, че не отрича нищо и всичко, което е добро, е доразвито, а това, което се е оказало нефункционално, са го премахнали.
Росица ГЕОРГИЕВА

http://focus-news.net/?id=n1448853


Прочетено: 3250 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджа през есента къща вместо сняг на Коледа Лилиум Театър за драма. опера и балет, Бургас. моят изгрев докато ние спи, те творят Жълтурче.jpg Лятото Подводен свят МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development