Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МИМИ ИВАНОВА И РАЗВИГОР ПОПОВ



12 Октомври 2010, Вторник



Мегаконцерт “Съдба” с участието на приятели разтърсва Зала 1 на НДК на 26 октомври 2010 МИМИ ИВАНОВА И РАЗВИГОР ПОПОВ ПРАЗНУВАТ 33 ГОДИНИ БРАК Съвпадението е случайно, както някога подписали по време на турне

Пак на сцена, при това с голям концерт в НДК, ще се озоват Мими Иванова и Развигор Попов в деня, когато отбелязват 33 години от брака си. Най-непоклатимата семейна двойка в попмузиката ще изнесе на 26 октомври 2010 в Зала 1 голям концерт с мотото “Съдба”, в който ще участват и техни колеги, поздравявайки ги със своя нова интерпретация на техни познати хитове.
Съвпадението с деня на сватбата и на вълнуващия музикален празник сега е напълно случайно, уверяват Мими и Развигор, създатели на незабравими шлагери като “Вече свърши хубавото време”, “15 лалета”, “Ах, този дъжд”, “Вълкът и седемте козлета”, “В утринта”, “Зелената стара чешма”, “Денят е близо”, “Българийо, децата ни върни” и мн. др. Навярно съдбовно е и това, че двамата са пак на сцена, вричайки се в гражданската служба преди 33 години. Музикантите подписват в град Русе, макар че никой от двамата не е родом от тям. Били на поредното турне, когато се усетили, че валидността на медицинските им документи изтича, а срещу хотела им в дунавския град напомнящо, че е дошъл моментът, стояла гражданската служба. Церемонията протича кратко и семпло, но бързо се разчува и още същата вечер на концерта им в близкия град Ветово публиката започва да скандира “горчиво”, “наздраве” и да вдига дамаджани, специално подготвена за случая.
Специалните гости на хитовия тандем са Йорданка Христова, Дует “Ритон”, Кичка Бодурова, Алекс, Крис от “Байландо”, Роси Кирилова, Ваня Костова, Драго Драганов, Искра Радева, Тони Димитрова, Борис Гуджунов и мн. др. Изненадите ще следват една след друга, гарантират участниците. С попбалада от репертоара на Мими ще се появи и фолкзвездата Деси Слава, племенница на вечната звезда. В детството си тя е мечтала да стане певица като известната си леля и тайно се вмъквала в нейните сценични обувки.
Не по-малко вълнуващо се очертава възраждането на рокгрупа “Старт” с Васко Кръпката на барабаните. Именно този бенд в съчетание с нежна солистка Мими Иванова са една от най-успешните концертни формации през 70-те и 80-те години. В техните шоупрограми за радост на публиката тогава се чуват и актуални западни хитове на групи като “Стикс”, “Скорпионс”, “Джон Бон Джоуви”, “Юрая Хийп” и др.





Мими Иванова, Развигор Попов

Мими Иванова, Развигор Попов
Прочетено: 4646 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Паметник на незнайния войн Черноморец-Поморие Ритуалната зала в гробищата Лятото камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ Тавия камини Конкурс прическа Бургас 2009 моите цветя Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development