Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сливенски полъх завладява от творбите на Мирела Асенова12 Октомври 2010, ВторникЕва Жечева – председател на културно-просветно дружество на сливенци, живеещи в столицата „д-р Иван Селимински” поднесе поздравителен адрес на художничката-японистка Мирела Асенова за дебютната й изложба „Изгряващото слънце на изкуството”.

Ева Жечева – председател на културно-просветно дружество на сливенци, живеещи в столицата „д-р Иван Селимински” поднесе поздравителен адрес на художничката-японистка Мирела Асенова за дебютната й изложба „Изгряващото слънце на изкуството”.
- За мен признанието на моите съграждани от Сливен е изключително скъпо, защото в моите картини съм претворила красотата на Карандила, неповторимостта на Жеравна и Сините камъни. В сърцето си нося не само спомените от моя роден град, но и прелестните мигове, които съм нарисувала в десетки мои живописни платна - сподели Мирела Асенова, която по образование е инженер-химик, но нашумя с познанията си в японистиката, пантомимата и айкидото.
Художничката е най-новото откритие на Школата по пръстова живопис „Стефка Балджиева”, а нейната изложба съвпада по време с празниците на японската култура. Картините на Мирела Асенова са изложени през октомври в Галерия „Стефка Балджиева” по нетрадиционно и екзотично изкуство в столицата, където са изложени 50 творби, отразяващи красотите на Сливенския балкан и Япония.
Прочетено: 11031 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ухажване Конкурс прическа Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Театър за драма. опера и балет, Бургас камини всичко за отопланието Професиоанални Американски Кокили за Строители Конкурс прическа Бургас 2009 Бургас, Флора 2008 Един рицар в Париж от Бутик pepi Изтравниче
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development