Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сливенски полъх завладява от творбите на Мирела Асенова



12 Октомври 2010, Вторник



Ева Жечева – председател на културно-просветно дружество на сливенци, живеещи в столицата „д-р Иван Селимински” поднесе поздравителен адрес на художничката-японистка Мирела Асенова за дебютната й изложба „Изгряващото слънце на изкуството”.

Ева Жечева – председател на културно-просветно дружество на сливенци, живеещи в столицата „д-р Иван Селимински” поднесе поздравителен адрес на художничката-японистка Мирела Асенова за дебютната й изложба „Изгряващото слънце на изкуството”.
- За мен признанието на моите съграждани от Сливен е изключително скъпо, защото в моите картини съм претворила красотата на Карандила, неповторимостта на Жеравна и Сините камъни. В сърцето си нося не само спомените от моя роден град, но и прелестните мигове, които съм нарисувала в десетки мои живописни платна - сподели Мирела Асенова, която по образование е инженер-химик, но нашумя с познанията си в японистиката, пантомимата и айкидото.
Художничката е най-новото откритие на Школата по пръстова живопис „Стефка Балджиева”, а нейната изложба съвпада по време с празниците на японската култура. Картините на Мирела Асенова са изложени през октомври в Галерия „Стефка Балджиева” по нетрадиционно и екзотично изкуство в столицата, където са изложени 50 творби, отразяващи красотите на Сливенския балкан и Япония.




Прочетено: 11089 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Земя на хоризонта Конкурс прическа Бургас 2009 Зеленина в Странджа Мото клуб Йордановден 2011, Бургас - от Тина лека вечер аз Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 Кой си изгуби мидите? честит рожден ден Арина созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development