Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Конкуренцията ме прави оптимистКлючови думи: Черноморец, Бургас
19 Октомври 2010, ВторникЕто какво каза мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков след победата над „Локомотив” /Сф/: „Ранният гол стъписа цялата ни концепция и начин на игра, но футболистите заслужават похвали, че намериха себе си и завършиха по най-добрия начин полувремето, без да предприемат рискове. През второто полувреме променихме схемата на игра с пускането на още един нападател до Муса Койта. Сполучихме с двама в атака, които да играят добре с глава и да гардират топката. Успяхме да изравним след статично положение, а след това вече владеехме инициативата. Като треньор съм много доволен от резултата.

Ето какво каза мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков след победата над „Локомотив” /Сф/: „Ранният гол стъписа цялата ни концепция и начин на игра, но футболистите заслужават похвали, че намериха себе си и завършиха по най-добрия начин полувремето, без да предприемат рискове. През второто полувреме променихме схемата на игра с пускането на още един нападател до Муса Койта. Сполучихме с двама в атака, които да играят добре с глава и да гардират топката. Успяхме да изравним след статично положение, а след това вече владеехме инициативата. Като треньор съм много доволен от резултата.

            Муйтис Лис притежава отлични качества и ги загатна макар да не се намира в оптималното си състояние. Със сигурност ще радва публиката не само в Бургас, но и в България, както и Муса Койта, който днес беше изключително важен футболист за нас с предимството си на втория етаж. Конкуренцията в атака е много голяма и това ме прави оптимист за бъдещото ни представяне. Имаме 20 футболисти и всеки трябва да е готов да се докаже, когато получи шанс. В отбора се вижда дух, което може само да ни радва нас, треньорите”.
Прочетено: 1962 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. Известен Созополски профил бункер Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Конкурс прическа Бургас 2009 Мото клуб Бургас, ФЛОРА 2009 моите цветя Бургас, ФЛОРА 2009 В очакване на жертвата Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development