Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фамилия Тоника ще има концерт в Чикаго



21 Октомври 2010, Четвъртък



Фамилия Тоника ще има концерт в Чикаго в четвъртък, 21 октомври 2010. Любимите на няколко поколения изпълнители обаче няма да летят до САЩ, а ще кацнат в центъра на София в луксозния пиано бар, носещ името на американския град, приютил най-много българи отвъд голямата вода. Групата ще пее във формата от основния състав на Тоника СВ – Милица Божинова, Ралица Ангелова и Драгомир Димитров.

Фамилия Тоника ще има концерт в Чикаго в четвъртък, 21 октомври 2010. Любимите на няколко поколения изпълнители обаче няма да летят до САЩ, а ще кацнат в центъра на София в луксозния пиано бар, носещ името на американския град, приютил най-много българи отвъд голямата вода. Групата ще пее във формата от основния състав на Тоника СВ – Милица Божинова, Ралица Ангелова и Драгомир Димитров. Преди броени дни Ева и Гого се завърнаха от Китай, но все още не са готови да се включат в концертите на Фамилията. Затова и основният репертоар за вечерта ще бъде изграден на базата на хитовете на Тоника СВ. Някои от шлагерите като „Карнавал” и „Момчето от шлепа” не са изпълнявани повече от 20 години на живо, затова триото ще направи премиера на новите им версии именно в четвъртък вечер в пиано бар „Чикаго” на „Дондуков” 9. Но разбира се няма да бъдат подминати и всички други обичани песни от целия репертоар на Фамилия Тоника – такава, каквато я знаят и помнят всички. Изпълнителите на „Нека да е лято” по принцип предпочитат концертите в зали и фактът, че приемат да пеят в определени пиано барове би трябвало да звучи като комплимент за самите заведения - досега са пяли единствено в „Магнито” в София и Свети Влас, а сега и в „Чикаго”. На концерта се очакват редица ВИП гости, като резервации са направили куп банкери. Бивш президент на България също се очаква на купона.


Прочетено: 5052 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
созопол Река Сена, Париж от Бутик ФАРА НА АХЕЛОЙ Созопол витраж2 Близо до жп гарата ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... Фрагмент от сграда в Бургас Община Бургас Алуминиеви парапети Промоция
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development