Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Премахнаха незаконни гаражи в БургасКлючови думи: Бургас, гаражи, паркинг
21 Октомври 2010, ЧетвъртъкЗа 3 години от територията на град Бургас са премахнати 600 незаконни гаража. По-голямата част от тях бяха разположени в комплексите „Меден рудник” и „Възраждане”. Община Бургас работи в тази посока на етапи, тъй като няма възможността да благоустрои освободените пространства наведнъж. Отделни собственици на незаконни гаражи също оказват съдействие и ги демонтират сами.

Над 40 незаконни гаража бяха премахнати от пространството между блокове 14, 15 и 16 в к-с „Възраждане”. От освободените паркоместа са разчистени остатъците бетон и арматура, няколко тона битови отпадъци са събрани и извозени, монтирано е чисто ново осветление, контейнерите за боклук вече се поставят в обособени за целта джобове.
Днес директорът на ТД „Приморие” Стефан Дубаров и представител на общинско предприятие „Спортни имоти, паркинги и гаражи” ще посетят „Възраждане”, за да преценят може ли в зелената площ между блоковете да се направи една хубава спортна площадка.
За 3 години от територията на град Бургас са премахнати 600 незаконни гаража. По-голямата част от тях бяха разположени в комплексите „Меден рудник” и „Възраждане”. Община Бургас работи в тази посока на етапи, тъй като няма възможността да благоустрои освободените пространства наведнъж. Отделни собственици на незаконни гаражи също оказват съдействие и ги демонтират сами.
Прочетено: 1952 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бодил край Ясна поляна  Eroapteka Републиканска след ремонта лека вечер Бургас., ФЛОРА 2008 попътна Wall! моите цветя Конкурс прическа Бургас 2009 МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО ШПАКЛОВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ STORCH-AIRLESSCO SL1100  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development