Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фенклубът на „Черноморец-Бургас” отпразнува първия си рожден ден24 Октомври 2010, НеделяС много песни и приповдигнато настроение феновете на „Черноморец-Бургас” отбелязаха първата годишнина от основаването на фенклуба, който се помещава в кафето „При акулите”. Радостните привърженици си припомниха голяма част от емоциите, съпътстващи ги през изминалата година и си обещаха занапред да бъдат заедно и да подкрепят любимия отбор и в добри, и в трудни моменти. Един от най-обичаните футболисти на „акулите” от близкото минало и понастоящем работещ в „Черноморец-Бургас” Стефан Трайков подари на председателя на фен клуба фланелка на отбора в рамка от името на клуба и му пожела да има все повече такива радостни поводи за събиране.

С много песни и приповдигнато настроение феновете на „Черноморец-Бургас” отбелязаха първата годишнина от основаването на фенклуба, който се помещава в кафето „При акулите”.

Радостните привърженици си припомниха голяма част от емоциите, съпътстващи  ги през изминалата година и си обещаха занапред да бъдат заедно и да подкрепят любимия отбор и в добри, и в трудни моменти.

Един от най-обичаните футболисти на „акулите” от близкото минало и понастоящем работещ в „Черноморец-Бургас” Стефан Трайков подари на председателя на фен клуба фланелка на отбора в рамка от името на клуба и му пожела да има все повече такива радостни поводи за събиране.

Прочетено: 1911 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Паметник на незнайния войн Богориди, Бургас Разлистване ФАРА НА АХЕЛОЙ Бургас, Богориди Истанбул Конкурс прическа Бургас 2009 камини моите цветя Катедрала в Париж от Бутик Летния театър на Бургас Париж - моста на Александър 3-ти
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development