Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец-Поморие елиминира „Несебър" след изпълнения на дузпи



28 Октомври 2010, Четвъртък



„Черноморец-Поморие” елиминира „Несебър” с 3:2 след изпълнения на дузпи в мач от 1-вия кръг на турнира за купата на България. Редовното време и двете продължения приключиха при нулево равенство.

„Черноморец-Поморие” елиминира „Несебър” с 3:2 след изпълнения на дузпи в мач от 1-вия кръг на турнира за купата на България. Редовното време и двете продължения приключиха при нулево равенство.

Първото полувреме предложи повече емоции на зрителите, които премръзнаха под поривите на ледения североизточен вятър в Поморие. Домакините пропуснаха няколко изгодни положения, като най-чистото се откри пред Андрей Атанасов, но той просто подаде топката на вратаря. И капитанът на гостите Борислав Иванов изскочи сам, но стражът Пламен Колев парира удара му. След почивката липсваха интересни ситуации и пред двете врати. В продълженията по-активни бяха поморийските „акули”, но резултатът остана непроменен. Домакините се изнервиха и от няколко спорни засади, с които тъч - реферът Илко Томов спря добри атаки.

В последвалите по 5 дузпи несебърлии вкараха само две, докато възпитаниците на старши треньора Петър Хубчев реализираха три и ликуваха като крайно победители. Последното точно изпълнение на Васил Калоянов беше посрещнато с бурна радост от съотборниците му, които явно пак мечтаят да повторят силното си представяне в турнира от миналия сезон. Тогава беше записано историческо постижение за клуба с достигането до финал, който беше загубен нещастно с 0:1 от „Берое” след гол в последните секунди на редовното време.

„Черноморец  -  Поморие” продължава на 1:16-финалите за купата на България, които ще се играят на 20 ноември. На тази фаза в надпреварата ще се включат и отборите от „А” група.




Прочетено: 2997 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хотел приморец Преминаването забранено! евро 2008 Мото клуб Дантела Елена ll Пристанище Приморско Пони тоже кони pepi За Майсторите!!!!!!! Машините на Леонардо
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development