Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец – Бургас - трамплин към националния отбор



28 Октомври 2010, Четвъртък



Орлин Старокин: „Черноморец – Бургас” за мен е най-добрият трамплин към националния отбор - Орлине, надяваш ли се на повиквателна в националния отбор след идването на Лотар Матеус като селекционер? - Това не зависи само от мен. Ако се представям добре в оставащите мачове от първенството и за купата, може и да има повиквателна. Все пак това е треньорско решение и не искам да го коментирам. Треньорът преценява кого да вика и кого да не вика в националния отбор.


 Орлин Старокин: „Черноморец – Бургас” за мен е
 най-добрият трамплин към националния отбор


- Орлине, надяваш ли се на повиквателна в националния отбор след идването на Лотар Матеус като селекционер?
- Това не зависи само от мен. Ако се представям добре в оставащите мачове от първенството и за купата, може и да има повиквателна. Все пак това е треньорско решение и не искам да го коментирам. Треньорът преценява кого да вика и кого да не вика в националния отбор.
- Все пак играеш на постоянно ниво. Не смяташ ли, че заслужаваш да получиш шанс?
- По принцип има и други футболисти, които заслужават да им се даде шанс. Моята работа е да се стремя с всеки мач да играя все по-добре. Така рано или късно ще дойде време този шанс да ми се даде. Сега най-важното е да се концентрирам върху изявите си в „Черноморец”, който за мен е най-добрият трамплин към националния отбор
- Имаш ли някаква по-специална настройка за мача с „Миньор”, след като миналата есен беше изгонен в Перник малко несправедливо, а „Черноморец - Бургас” допусна първа загуба след 10 мача без поражение?
- Дали изгонването ми е било справедливо или не, само съдията знае. По-специално отношение към „Миньор” нямам. Просто отбор като всеки  друг. Като във всеки един мач излизаме за победа. Специално аз излизам максимално мобилизиран и се надявам ние да спечелим.



Прочетено: 3282 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хотел приморец Кукерландия 2011, Ямбол Пристанище Приморско Списание Влъхвите камини всичко за отопланието Spirit of Burgas Aerogara Byrgas Тройно дестилирана украинска водка Международен Семинар на фризьорите София -1- Маската Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development